thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Melisa Bebek İçin 2 Milyon Dolara Yakın Bağış Toplandı
Tarih: 13-11-2023 06:10:40 Güncelleme: 13-11-2023 07:16:40 + -


SMA hastası Melisa İnal bebek için Valilik onaylı devam eden kampanya bugün itibariyle tamamlandı. Melisa İnal bebeğin gönüllüleri Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde bir araya gelerek balon uçurma etkinliği gerçekleştirdiler. Gönüllüler 17 ay boyunca toplam 1 milyon 829 bin dolar tedavi masrafını toplayarak büyük alkışı hak ettiler.


Melisa Bebek İçin 2 Milyon Dolara Yakın Bağış Toplandı

SMA hastası Melisa İnal bebek için Valilik onaylı devam eden kampanya bugün itibariyle tamamlandı. Melisa İnal bebeğin gönüllüleri Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde bir araya gelerek balon uçurma etkinliği gerçekleştirdiler. Kampanya 17 ay sürerken, kampanya boyunca 1 milyon 829 bin dolar para Melisa bebek için toplandı. Gönüllülerin büyük çabası ile SMA değil Melisa bebek kazandı. Melisa bebek tedavisi için Dubai'ye gidecek. Tedavi süreci önümüzdeki hafta belli olacak.

Melisa İnal bebeğin gönüllülerinden Medine Yılmaz burada yaptığı konuşmada; "Hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki Melisa'nın umudu oldunuz. Aylarca canla başla çalıştığımız ve çok şükür mutlu sonla taçlandırdığımız kampanyamızın sonuna geldik. Bugün itibariyle çok şükür kampanyamız yüzde 100 oldu. Bu da gönlü güzel insanların sayesinde oldu. Bu para nasıl toplandı diye soruyorlar. Öncelikle bu paranın içinde emekli bir amcanın 150 lirası var. Depremzede bir annenin Melisa evladına benziyor diye ayırdığı 300 lirası var. Bir işsiz kardeşimizin 45 lirası var. Bu parada herkesin emeği var. Herkese teşekkür ediyorum. Aramızda Almanya'dan, Tekirdağ'dan, Edirne'den, İstanbul'dan gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinize bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından destekçilere teşekkür edilirken; gönüllüler müzik eşliğinde mutluluklarını paylaştılar. Ardından Melisa bebek, ailesi tarafından etkinlik alanına getirildi. Kısa süre etkinlik alanında kalan Melisa bebek daha sonra yeniden alandan evine götürüldü. Etkinlik alanında katılanlara ikramda bulunulurken, etkinlik balon uçurulması ve gönüllülere teşekkür edilmesiyle sona erdi. Tedavi için Dubai'ye giden ve tedavisi sonrası iyileşme süreci devam eden Ahmet Alp bebek de ailesiyle birlikte etkinlik alanındaydı. Hem Ahmet Alp bebek hem de Melisa bebeğin en küçük gönüllülerinden Beren de Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ın elinden teşekkür belgesini aldı.




Bu haber 1808 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI