thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Kadın Girişimciler Gelibolu’ya Çıkartma Yaptı!

Tarih: 07-07-2022 07:30:05 Güncelleme: 07-07-2022 07:34:05 + -


TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Gelibolu’ya adeta çıkartma yaptılar. İlçede çeşitli temaslarda bulunan komite üyeleri Gelibolu Kavakköy’de düzenlenen Lavanta Festivalini de ziyaret ettiler.


Kadın Girişimciler Gelibolu’ya Çıkartma Yaptı!

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin Gelibolu’ya yaptıkları ziyarette ilk uğrak yerleri; ilçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin ve Genel Sekreter Hüseyin Çakmak oldu. Ziyaretlerde, TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Kurul Üyeleri Duygu Aktürk, Ebru Çam İlter, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, Pınar Uçman, Genel Sekreter Sema Sandal ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç hazır bulundu.

 

KADIN GİRİŞİMCİLER ZİYARET EDİLDİ

Gelibolu ziyareti kapsamında kadın girişimci, Kumsal Restoran sahibi Kadriye Erol ve Ebru Oktaykaan Sigorta Aracılık Hizmetleri sahibi Ebru Oktaykaan ile bir araya geldiler. Gerçekleştirilen ziyaretlerde pandemi sonrası yaşanılan sıkıntılar ve sorunlar dile getirildi. 1915 Çanakkale Köprüsü’nden geçişlerin kolaylık sağladığı fakat köprü geçiş ücretinin çok yüksek olduğu konusuna da değinildi. Ayrıca Kadın Girişimciler Kurulu’nun gerçekleştirdiği çalışmalar, projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

LAVANTA FESTİVALİNE ZİYARET

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri daha sonra Gelibolu Kavakköy’de düzenlenen Lavanta Festivalini ziyaret ettiler. Kavakköy Ekoloji Turizm Derneği Başkanı Lavanta Festivali kurucusu Nevzat Aktepe, “Bu yıl ikincisi düzenlenen Lavanta Festivalini Kavakköy’ün hemen girişinde bulunan 18 dönümlük lavanta tarlamızda gerçekleştiriyoruz. Tarlamızda 3 çeşit lavanta bulunmaktadır. Festivalimiz de yer alan stantlarda lavanta fidesi, lavanta yağı, lavanta kolonyası, lavanta sabunu gibi özel ürünler tanıtılmaktadır. Bunun yanı sıra, festivalimizde Gelibolu Öncü Kadın Kooperatifi`nin ve Kavakköy Ekolojik Turizm Derneğinin yöresel lezzetleri teşhir ve satışı yer almaktadır. Ayrıca kendi üretimimiz olan lavanta hasat makinesi sergilenmektedir” diyerek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, lavantanın insan sağlığı üzerindeki etkisinin olumlu yönde olduğu konusuna değinerek böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için Lavanta Festivali kurucusu Nevzat Aktepe’ye memnuniyetlerini dile getirdiler.




Bu haber 2408 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI