thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İYİ Parti Adayları Sahaya Çıktı

Tarih: 14-04-2023 07:21:30 Güncelleme: 14-04-2023 07:23:30 + -


İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Rıdvan Uz ve Cengiz Yalçın, Çanlı vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Çanakkale birinci sıra milletvekili adayı Uz, Çanlı olan ikinci sıra milletvekili adayı Yalçın için Çanlı vatandaşlardan oy istedi. Uz, Çanlı vatandaşlara; "Çan olarak evladınıza sahip çıkın diğer partiler Çan’dan aday göstermedi. Biz İYİ parti olarak sizlerden parlamentoda Meral Hanıma, Cumhurbaşkanlığında da Kemal bey’e oy istiyoruz. Yani Bir oy Meral’e bir oy Kemal’e" dedi.


İYİ Parti Adayları Sahaya Çıktı

İYİ Parti Çanakkale teşkilatı, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Çanakkale teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Çanlı vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Çanakkale 1. sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Uz, İYİ Parti Çanakkale 2. sıra Milletvekili Adayı Cengiz Yalçın, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ve İYİ Partililer katıldı. Çan'da vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Çanakkale Milletvekili Adayı Uz ve milletvekili adayı Yalçın, Çanlılardan oy istedi.

 

“HESAP SORABİLECEĞİNİZ BİR ADAYINIZ VAR”

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Uz, Çanlı olan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Yalçın için Çanlılara; "Çanlı hemşerinize sahip çıkın. Yarın,  öbür gün hesap sorabileceğiniz bir aday var. Memleketlinizi yalnız bırakmayın" dedi.  Esnafla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili adayı Uz, esnafın durumu ve vatandaşların alım gücü hakkında sohbet etti. Hayat pahalılığı hakkında esnafla sohbet eden Uz; "13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimlerinden sonra her şey değişecek" diyerek esnafın ve vatandaşın gönlünü rahat tutmasını ifade etti.

YENİCE’DE VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTILAR

İYİ Parti Çanakkale teşkilatı daha sonra Yenice'yi ziyaret etti. İYİ Parti Çanakkale ve Çan teşkilatı, İYİ Parti Yenice İlçe yöneticileriyle bir araya geldi. Yenice pazarını ziyaret eden İYİ Partililer, vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Çanakkale teşkilatının 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ziyaretlere İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz ve İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Cengiz Yalçın, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İYİ Parti Yenice İlçe Başkanı Raşit Aksu ve partililer katıldı. Yenice'de düzenlenen esnaf ve vatandaş ziyareti ilk olarak, Yenice pazarında başladı. İYİ Partililer, daha sonra da esnafla ve vatandaşlar buluştu. İYİ Partili ekip, ziyaretlerin ardından İYİ Parti Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İYİ Parti Milletvekili adayı Uz, iftar programı kapsamında partililerle seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz ve beraberindeki ekip, Yenice programından sonra Çal köyüne ziyaret düzenledi. İYİ Parti Milletvekili adayı Uz, Çal köyünde köy halkı ve köyün gençleriyle buluştu. Uz, gençlerin seçimde önemli rol oynayacağını ifade ederek, gençlerin geleceğinin bu seçime bağlı olduğunu ifade etti.




Bu haber 2048 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI