thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Mina’nın Yaşından Büyük Başarısı
Tarih: 18-03-2023 08:22:20 Güncelleme: 18-03-2023 08:28:20 + -


Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 18 Mart Deniz Zaferi sebebiyle Çanakkale'de yapılan yüzme yarışlarında Biga'dan Mina Aktaş, bireysel katıldığı yarışlarda Çanakkale il 3'üncüsü oldu.


Mina’nın Yaşından Büyük Başarısı

Çanakkale’nin Biga ilçesinin tanınmış esnaflarından Emin Et Lokantası sahiplerinden Emin Aktaş'ın torunu Şengül, Bayram Aktaş'ın en küçük kızları Mina yaşından büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 18 Mart Deniz Zaferi sebebiyle Çanakkale'de yapılan yüzme yarışlarında Mina Aktaş il 3'üncüsü oldu.

 

Sadece 1 yıldır yüzme kursuna giden Mina Aktaş sadece 8,5 yaşında. Yarıştığı kulvarda yaş olarak rakiplerinden küçük olmasına rağmen Mina Aktaş büyük bir başarıya imza attı. Haftada iki gün Biga’da bulunan kapalı yüzme havuzunda antrenörleri Toprak Akkaya’dan ve Ömer Pazarbaşı'ndan arkadaşları ile birlikte yüzme dersi alıyor. Herhangi bir kulübün sporcusu olmayan Mina, arkadaşlarıyla birlikte yarışmaya kendi imkânlarıyla katıldı.

JİMNASTİK, BALE, PİYANO VE BASKETBOL KURSLARINA GİDİYOR!

Biga'dan çok sayıda öğrenci de kendi kategorilerinde özellikle İçdaş Spor Kulübü bünyesinde başarı elde ediyorlar. Ancak herhangi bir kulübün sporcusu olmayan Mina, arkadaşlarıyla birlikte yarışmaya kendi imkanlarıyla katıldı. Daha küçük yaşlarda bale, jimnastik ve piyano dersleri de almış.

 

Bahçeşehir Koleji ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Mira Aktaş ile sporu ve yüzme konusundaki hedeflerini ise şu sözlerle ifade etti; “8,5 yaşındayım ve sadece 1 yıldır yüzme kursuna gidiyorum. Basketbol kursuna da gidiyorum. Daha önce bale, ve jimnastik dersleri de aldım. Spor yapmayı çok seviyorum. Yüzme konusunda daha da öğreneceğim. Basketbolda da öyle”




Kaynak: https://www.medyalokum.com

Bu haber 3174 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI