thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İki Yüzlü Siyaset..

Tarih: 26-08-2021 05:51:50 Güncelleme: 26-08-2021 05:56:50 + -


Yeşim Karadağ’ı CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın elini sıktığı için “Davaya ihanet” “Reis’e ihanet” suçlamasıyla AK Parti İl Başkanlığından istifasını isteyen Bülent Turan, Ülgür Gökhan’ı makam otomobiliyle açılışa getirdi..!


İki Yüzlü Siyaset..

Aylardan bu yana AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Çanakkale Belediyesinin CHP’li Başkanı Ülgür Gökhan arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor. Kamuoyunda da çok konuşulan yakınlaşmada adeta Bülent Turan istiyor, Ülgür Gökhan yapıyor. 2020 yılı sonu itibariyle yakınlaşmaya başlayan iki siyasetçi gün be gün “Ayrılmaz İkili” haline geldi. İlk başlarda Çanakkale Belediyesinin projeleri için bir araya gelen ikili daha sonraları Bülent Turan’ın bir dizi taleplerinin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından yerine getirilmesine dönüştü!

 

YÜKSEL RAHATSIZLIKLARI SÖYLÜYOR, GÖKHAN YAPIYOR!
19 Mart 2021 tarihinde bir araya gelen Turan ve Gökhan’a AK Parti Belediye Meclis üyesi Esra Yüksel’de katılmıştı. Gökhan görüşme ile ilgili teşekkür ederken; Esra Yüksel ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada görüşmede Turan’ın rahatsızlıklarını Gökhan’a ilettiğini açıkladı.

 

AK Partili Turan’ı rahatsız eden olayların başında resmi bayramlarda CHP örgütünün alternatif tören düzenlemesi ve AK Partiyi eleştirmesi vardı. Turan’ın bir diğer rahatsızlığı ve talebinin ise CHP’lilerin Çanakkale 1915 Köprüsü inşaatına sahip çıkmamaları, köprüyü ziyaret etmemeleri olarak Esra Yüksel tarafından açıklanmıştı.

Rahatsızlıkları dillendiren Turan’a Gökhan’ın yanıtı ise Çanakkale 1915 Köprüsüne CHP’li meclis üyelerini köprü ziyaretine davet etmesi ve gidip gezmesi olmuştu. Belediye meclis üyelerini ve belediye başkanlarını Meclis toplantısında Köprüyü gezmeye davet eden Ülgür Gökhan, Bülent turan ile yaptığı görüşme ve davet için “Çanakkale 1915 Köprüsü’nde kedi yolu oluştu. Köprü bir ziyaret edilsin diye konuştuk. Şantiye şefi çok kalabalık gidilemeyeceğini belirtti. Köprü de en azından ne olup bittiğini görmek amacıyla grup başkanvekilleri ile beraber gidebiliriz. Daha sonra da belediye başkanları ile birlikte gidelim. Memleketimize bir köprü yapılıyor, bir yatırım yapılıyor ilgilenmemiz, sahiplenmemiz gerekiyor. Yapılışı, ihalesi konusunda tartışırız anca öyle veya böyle bir şekilde yapılıyor, bizlerde gidip görelim istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Gökhan daha sonra mecliste grubu olan partilerin Başkanvekilleri ile de köprüyü gezmeye gitmişti. Köprünün çalışmaları hakkında da mecliste konuşma yapması dikkat çekmişti.

 

TURAN’I GÖKHAN’I ZİYARETİ!
13 Ağustos 2021 günü AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan programda olmayan bir şekilde Çanakkale Belediyesine gelerek Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti. Turan’ı ve beraberindekileri belediye girişinde, kapıda karşılayan Ülgür Gökhan daha sonra makam odasına geçtiler. İkilinin buluşması belediye web sitesinde yer almazken; Ülgür Gökhan kişisel sosyal medya hesabından ziyaretin fotoğraflarını paylaşarak “AK Parti Grup Başkan Vekili, Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve Belediye Meclisi Grup Başkanı Esra Yüksel'le kentimizin yatırımları üzerine verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Destekleri ve alakaları için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

ÜLGÜR GÖKHAN’I MAKAM OTOMOBİLİYLE AÇILIŞA GETİRDİ!
Aralarından su sızmayan Bülent Turan ile Ülgür Gökhan’ın son yakınlaşması ise Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi’nin açılış töreninde yaşandı! Açılış törenine katılan Bülent Turan’ın makam aracından Ülgür Gökhan’ın da çıkması büyük şaşkınlık yarattı. Bülent Turan törene makam aracıyla getirdiği Ülgür Gökhan’ı AK Partili yöneticileri ve bürokratların karşılaması dikkat çekti.

 

KARADAĞ ELİNİ SIKTI DİYE AFOROZ EDİLMİŞTİ!
Ülgür Gökhan’ı bugünlerde makam aracıyla açılış törenlerine getiren Bülent Turan, aynı hoşgörüyü çok değil üç sene öncesi, dönemin AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’a göstermemişti. Karadağ bir gazetecinin ısrarı üzerine Ülgür Gökhan’ın elini sıkmış, bunu fırsat bilen Bülent Turan medyası ve kalemşörleri tarafından istifaya götürülen süreç başlatılmıştı. Turan’a bağlı medya organlarında çarşaf çarşaf Yeşim Karadağ’ın “Reis’e nasıl ihanet ettiği, davayı sattığı” haberleri yapılıyordu. Çıkan haberler nedeniyle bunalan Yeşim Karadağ’dan desteğini esirgeyen Bülent Turan, bu haberlerden kısa süre sonra da Karadağ’ın istifasını istemişti. Karadağ ise istifasını 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde açıklamak zorunda kalmıştı.

 




Bu haber 6257 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI