thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Hak Sahibi Tüm Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun"

Tarih: 01-02-2023 12:28:54 Güncelleme: 01-02-2023 12:32:54 + -


Çanakkale'de, 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde inşa edilecek 1290 konut için hak sahipleri kurayla belirlendi. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti’li Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve beraberindeki heyet, TOKİ tarafından gerçekleştirilen ‘’Konut Hak Sahibi Belirleme Kurası’’ çekilişlerine katıldı.



Çanakkale'de, 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde inşa edilecek 1290 konut için hak sahipleri kurayla belirlendi. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti’li Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve beraberindeki heyet, TOKİ tarafından gerçekleştirilen ‘’Konut Hak Sahibi Belirleme Kurası’’ çekilişlerine katıldı. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas; ‘’Yüzyılın toplu konut hamlesi kapsamında Çanakkale’mizde hayata geçirilecek olan Merkez’de 370, Ayvacık’ta 188, Biga’da 104, Ezine’de 388, Gelibolu’da 80, Gökçeada’da 160 adet olmak üzere toplamda 1290 adet konutun kuralarının kura çekimi tamamlandı. Hak sahiplerine hayırlı olsun.’’ Temennisinde bulundu.

 

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Makas; ‘’Türkiye çapında 250 bin, Güzide kentimiz Çanakkale’mizde ise 1290 sosyal konutun hayata geçirileceği, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ‘’İlk Evim İlk İşyerim Projesi’’ fırsatını bizlere sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu güzel projeyi hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, projenin şekillenmesi ve kentimizin de güzel bir pay almasında gayret gösteren Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Makas son olarak; “Kadim şehrimiz Çanakkale’miz bizler için değerli ve kıymetli, kentimiz tüm hızıyla büyümeye devam ediyor, 2023 vizyonuyla Çanakkale’yi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir şekilde her alanda geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

18 Mart Üniversitesi İÇDAŞ Kongre Merkezinde yapılan kuraya ilişkin açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Çanakkale merkez ve ilçelerine yapılması planlanan 1290 konutun kura çekimi bugün yapıldı. Hak sahiplerimiz belli oldu. Çanakkale'mizde inşa edilecek konutlar, modern mimariye uygun, çok katlı olmadan bir denge içinde yapılacak. Çanakkale Merkez’de 370, Ayvacık’ta 188, Karabiga’da 104, Ezine’de 388, Gelibolu’da 80 ve Gökçeada’da 160 konut inşa edilecek. 2 yıl içinde konutları tamamlayıp hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Sosyal konutların yeni etapları da gelecek ve Çanakkale’mizde ev sahibi olmak isteyen hemşerilerimizin başvurularına açık olacak. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte emeği geçenlere teşekkür ediyor, hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.




Bu haber 2000 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI