thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Asırlık Zaferimiz Kutlu Olsun!”
Tarih: 30-08-2022 07:28:04 Güncelleme: 30-08-2022 07:33:04 + -


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.


“Asırlık Zaferimiz Kutlu Olsun!”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şunları söyledi:

 

“100 yıl önce sahip olduğumuz askeri olanaklar, mali koşullar düşman kuvvetlerinden kat be kat azken, yabancıların çıkarlarıyla kendi çıkarlarını birleştirmiş bir Saray tüm gücüyle yüklenirken, inançlı bir halk ve büyük bir askeri deha tarihe yazılıyordu. Kadını erkeği, genci yaşlısı büyük fedakârlık gösteren halkın ve kahraman askerlerimizinazmi, Mustafa Kemal Atatürk’ün stratejisiyle birleşince zafer kaçınılmazdı. Kazandığımız bu zafer, sadece bizim tarihimiz açısından değil, dünya tarihi açısında da önemli bir dönüm noktasıdır.

 

Tarihi kararlar vardır ve bu kararlar insanları önder, lider yapar.Cesaret, öngörü, birikim ve zamanlama Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi Başkomutan yapmıştır. İşte öyle bir tarihin varisiyiz ve öyle bir öndere, ebedi Başkomutana sahibiz. ‘Geldikleri gibi giderler’ diye söz verilirken, ‘hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır’ diye cepheyi tüm Anadolu toprağı ilân ederken, ‘ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri’ diye hedef gösterilirken hep aynı inanç, halkına güven duygusu ve deha söz konusuydu. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yoksul halkın büyük emekleri ve fedakârlıkları ile 30 Ağustos tarihi, zafer ile sonuçlanmış Zafer Bayramı ile taçlanmıştır.

 

Bu inançla başarıya ulaşan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın bu sene 100. yılını kutluyoruz. 100 yıl önce kahramanlarımızın mücadelelerinde bizlere gösterdiği ruh ve azim ile bizlerde ülkemizi daha ileriye taşıma bilinci ile daha çok çalışacağız.100. yıl dönümünde büyük zaferin kahramanlarını; Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Mehmetçiklerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Unutulmasın ki onlar olmasa, bizler olmazdık.”




Bu haber 2171 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI