thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Gökhan’dan Adaylık Sinyali “Birikimime İhtiyaç Duyulursa..”

Tarih: 31-08-2020 01:49:47 Güncelleme: 31-08-2020 02:17:47 + -


Olay Gazetesinin yaptığı Ülgür Gökhan röportajı büyük ses getirdi.


Gökhan’dan Adaylık Sinyali “Birikimime İhtiyaç Duyulursa..”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Özkurnaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette güncel soruları da yanıtlayan Gökhan’ın tekrar aday olacak mısınız sorusuna verdiği cevap ise dikkat çekti. Siyasi birikiminden bahseden Ülgür Gökhan; “Siyasi bir birikimim var. Eğer bu birikimime partim ihtiyaç duyduysa, Çanakkale ihtiyaç duyduysa, bu tespit ediliyorsa, benim sağlığım yerindeyse, borcumu ödemişsem, halkın karşısına çıkma yüzüm varsa o zaman düşünürüz. Düşüncem hep budur, borçluyum ve borcumu ödemek zorundayım" dedi.

 

18 YILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIYOR

3 Kasım 2002 seçimlerine milletvekili adayı olan İsmail Özay’ın yerine Ağustos 2002’de meclis üyelerinin oyları ile Çanakkale Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ülgür Gökhan aralıksız tam 18 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. Türk siyasetinde rekora giden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale’de de ayrı bir rekorun sahibi.

 

En uzun süre Çanakkale Belediye başkanlığı rekoru efsane olarak bilinen Reşat Tabak’ın elinde bulunuyordu. Tabak’ın rekorunu ise İsmail Özay kırmıştı. Özay’ın rekorunu ise mevcur Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kırdı. Halen görevde olan Ülgür Gökhan’ın görev süresi 31 Mart 2024 tarihinde dolacak ve o güne kadar tam 21 yıl 7 ay 19 gün belediye başkanlığı yapmış olacak!

 

TEKRAR ADAYLIK SİNYALİ VERDİ: “İHTİYAÇ DUYULURSA..”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Olay Gazetesi sahibi Mehmet Özkurnaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde yeniden aday olup olmayacağı sorusuna yanıt verdi. Olay Gazetesine yaptığı ziyarette verdiği röportajda siyasi haritasını sorulunca Ülgür Gökhan’ın tekrar adaylık sinyali vermesi dikkat çekti!

“TEK DÜŞÜNCEM HALKA BORCUMU ÖDEMEKTİR”

Gelecekteki siyasi hayatı ile ilgili düşünceleri sorulan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Ben Belediye Başkanı seçilirken, Çanakkale halkından bir borç istedim. ‘Bana güvenin, oy verin, seçin bende size şunları yapmayı vaat ediyorum’ dedim. Ben öncelikle bu borcu yerine getirmenin çabası içerisindeyim. Bu borcu ödemem için daha üç buçuk yılım var. Bu süreçte tek düşüncem bu borcun ödenmesidir. İleride ise sağlığımın durumu, kamuoyu düşüncesi nedir, ne değildir, bunu ölçer biçeriz uygunsa devam ederiz, uygun değilse de teşekkür ederiz. Çünkü bir siyasetçi özellik benim gibi bu kadar uzun yıllar insanlardan bu kadar güven almış kişi olarak, bu insanların benim hakkımdaki düşünceleri de önemli. Ancak bu noktada yaş değil, sağlık önemli bir unsur. Dünyada yaşı geçmiş birçok insan hala görev yapıyor. Bende de yıllardan bu yana gelen siyasi bir birikim var. Eğer bu birikimime partim ihtiyaç duyduysa, Çanakkale ihtiyaç duyduysa, bu tespit ediliyorsa, benim sağlığım yerindeyse, borcumu ödemişsem, halkın karşısına çıkma yüzüm varsa o zaman düşünürüz. Bugünden bunları konuşmak sağlıklı değil. Ama düşüncem hep budur, borçluyum ve borcumu ödemek zorundayım” şeklinde cevap verdi.




Bu haber 8893 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI