thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Gaziantep-Çanakkale Turları Tartışması Sürüyor

Tarih: 08-12-2020 06:31:10 Güncelleme: 08-12-2020 06:33:10 + -


AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, kent gündemi ve teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gaziantep Şahinbey Belediyesinin Çanakkale’ye düzenlediği turlar ile ilgili CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’a yanıt veren Makas; “Bu iddiaların, hiçbir bilimsel veriye dayanmayan, sadece eleştirmek için yapılmış açıklamalar olduğu ortada” ifadelerini kullanması dikkat çekti.


Gaziantep-Çanakkale Turları Tartışması Sürüyor

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, kent gündemi ve teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gaziantep Şahinbey Belediyesinin Çanakkale’ye düzenlediği turlar ile ilgili CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’a yanıt veren Makas; “Bu iddiaların,  hiçbir bilimsel veriye dayanmayan, sadece eleştirmek için yapılmış açıklamalar olduğu ortada” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEĞE DEVAM

AK Parti Çanakkale teşkilatları olarak, pandemi ile mücadele sürecinde şehir merkezinden, kırsaldaki köylere kadar, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı tüm üyelerine ulaştıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Makas, “Üyelerimizin hal ve hatırlarını soruyor, varsa ihtiyaçlarını öğrenip yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Ayrıca 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımıza yardım eli uzatarak, ihtiyaçlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda tüm ilçe teşkilatlarımıza ve teşkilatımızın tüm kademelerine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara, destek vermeyi sürdürdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Pandemi sürecini tüm halkımızla temizlik, maske, mesafe kurallarına uyarak atlatacağız. Çanakkaleli hemşerilerimizin bu konuya hassasiyet gösterdiklerine ve bundan sonra da göstereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

 

“NİYE RAHATSIZ ETTİĞİNE ANLAM VEREMİYORUZ”

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın Gaziantep-Çanakkale uçak seferleri ile ilgili sözlerine yanıt veren Makas; “Bu iddiaların,  hiçbir bilimsel veriye dayanmayan, sadece eleştirmek için yapılmış açıklamalar olduğu ortada. Bilindiği gibi Gaziantep Şahinbey Belediyesi tur düzenleyerek, uçakla Antepli vatandaşlarımızı şehrimize getirdi. Tura katılan vatandaşlar, başta tarihi yarımada olmak üzere şehitlikleri ve şehir merkezini ziyaret ettiler. Düzenlenen bu turların Sayın Ural’ı niye rahatsız ettiğine anlam veremiyoruz. Gerek otobüslerle, gerekse şahsi araçlarıyla yaz ve sonbahar sezonu boyunca şehrimize gelen, sezon süresince tatil yapan vatandaşlarımız var” dedi.

 

“UÇAKLARDA DOKTOR VARDI.. HES KODU UYGULANIYORDU”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas açıklamalarının devamında ise; “ Türkiye’mizin hangi şehrinde, herhangi bir şehirden gelenlere ‘gelme’ dendi? Yahu öyle şey mi olur… Kaldı ki Covid-19 virüsü uçakta taşınıyor da, otobüs yada araçla taşınmıyor mu? Bu nasıl bir mantık? İçerisinde görevli doktoru bulunan uçağa ve HES kodu ile giriş yapılan uçağa karşı çıkmanın mantığı nedir? Şu ana kadar tek bir vaka yok bu turlarda. Bunu görmezden gelerek konuşmak doğru değil. Antep uçağında HES var, belki de elzem olmamasına rağmen doktor bulundurulmuş ve buna rağmen karşı söylemler yapılıyor. Fakat Ankara uçağında doktor olmamasına rağmen herhangi bir ses yok. Samimiyete davet ediyoruz… Şehrimiz ekonomisine hatırı sayılır katkı sağlayan bu organizasyona karşı çıkmak demek, esnafın kazanmasına karşı çıkmak demektir. Siz esnafa mı karşısınız? Biz bu denli sığ bir muhalefet anlayışını bu şehre yakıştıramadığımızı ifade ediyor, sadece eleştiri üzerine kurulu cümleler yerine gündemde yer alan konuları anlamaya,  sorunların çözümüne katkı vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.




Bu haber 8103 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI