thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Erken Seçimi Neden İstediklerini Biliyoruz, Seçime Hazırız”

Tarih: 17-04-2018 10:39:56 + -


Bahçeli’nin Erkek Seçim Çağrısı üzerine görüşlerini açıklayan CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Her geçen günde AKP’nin ve onunla birlikte hareket eden siyasi partilerin oy oranları düşmektedir. Onlarda daha fazla düşmeden ‘Acaba kurtarabilir miyiz’ düşüncesi ile erken seçime gidiyorlar. Dediğim gibi Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılacak erken seçime hazırız” dedi.


“Erken Seçimi Neden İstediklerini Biliyoruz, Seçime Hazırız”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugünkü grup toplantısında Erken Seçim çağrısı yapması ve seçim içinde 26 Ağustos 2018 tarihini önermesi siyasi kulislerde büyük şaşkınlık yarattı. Bahçeli’nin Erkek Seçim Çağrısı üzerine görüşlerini açıklayan CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Her geçen günde AKP’nin ve onunla birlikte hareket eden siyasi partilerin oy oranları düşmektedir. Onlarda daha fazla düşmeden ‘Acaba kurtarabilir miyiz’ düşüncesi ile erken seçime gidiyorlar. Dediğim gibi Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılacak erken seçime hazırız” dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erken Seçim çağrısında bulunmasını CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan erime korkusu olarak yorumladı. AK Parti Hükümetinin ülkeyi iyi yönetmediğini, gelinen süreçte de Ülke ekonomisinin tepe taklak gittiği, Türkiye’nin bölgesinde meydana gelen çatışmalar da dahil istikrarlı bir dış politika uygulayamamasının sorumlusu olarak AK Parti’nin ve destekçi partilerinin hızla oy kaybettiğini belirten CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, erken seçime de daha fazla oy kaybını önlemeye yönelik olduğunu iddia etti.

 

“AÇIK VE NET SÖYLÜYORUZ: SEÇİME HAZIRIZ”

 

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan; erken seçim çağrısı ile ilgili olarak “Devlet Bahçeli’nin bugün grup toplantısında Erken Seçim ile ilgili bir açıklaması oldu. Biz açık ve net bir şekilde söylüyoruz; Cumhuriyet Halk Partisi olarak erken seçime hazırız. Biz hiçbir zaman sandıktan kaçmış bir parti değiliz. Yeter ki seçimde herkesin içine sindirebileceği adil bir yarış olsun. Seçim güvenliği gerekli şekilde sağlanmış olsun. Demokratik ve şeffaf olarak yapılmış olan bir seçimin her zaman yanındayız” dedi.

 

“ÜLKE’NİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM ORTADA!”

 

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan erken seçim çağrısının sebebini ise şu sözlerle açıkladı; “Önümüzde süreçte erken seçim yapmalarının sebebini hepimiz biliyoruz. Hükümetin ve ülkenin gidişatı gerçekten sıkıntılı ve sorunlu. Büyük sorunlar yaşıyoruz. Her geçen günde AKP’nin ve onunla birlikte hareket eden siyasi partilerin oy oranları düşmektedir. Onlarda daha fazla düşmeden ‘Acaba kurtarabilir miyiz’ düşüncesi ile erken seçime gidiyorlar. Dediğim gibi Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılacak erken seçime hazırız” dedi.




Bu haber 3183 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI