thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



O ‘İstiklal Marşı’nın Tamamı Ortaya Çıktı!

Tarih: 11-04-2018 16:19:15 Güncelleme: 11-04-2018 17:08:15 + -


Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezaretinde düzenlenen İl Milli Eğitim Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmasında yüzlerce öğrenci, öğretmen ve velilere dinlettirilen Yeni İstiklal Marşı’na Aynı Pazar Gazetesi ulaştı.


O ‘İstiklal Marşı’nın Tamamı Ortaya Çıktı!

Çanakkale’nin Biga İlçesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 Liseler Arası Bilgi Yarışması’düzenlendi. Yüzlerce öğrenci, öğretmen ve çocuklarına destek olmak amacıyla veliler Atatürk Kültür Merkezini doldurdular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte yarışmalara başlandı. Çekişmeli geçen yarışmalarda Jüri daha sonra sonuçları değerlendirmek üzere ara verildi.

 

Salonda ara verilmesi esnasında ise; Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan isminin F.N.A. olduğu öğrenilen bir personel tarafından hazırlanan Slayt gösterisi izleyicilere izlettirilmeye başlandı. Slaytta ise müzik olarak İstiklal Marşı’nın YENİ versiyonu çalındı! YENİ İstiklal Marşı’nın salonda dinlettirilmesi ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in bilgisi dahilinde mi yapıldığı ise henüz bilinmiyor!

 

Salonda bir anda yükselen YENİ İstiklal Marşı’nı ise ne öğrenciler, ne öğretmenler ne de veliler fark edebildi! Biga Belediyesinde görev alan personel ise çalınan YENİ İstiklal Marşı’nı fark ederek müdahalede bulundular. Biga Belediyesi personeli İstiklal Marşı’nın değişik bir versiyonunun çalınmasına izin vermezken; bu esnada salonda bulunan bir veli de durumu fark ederek YENİ İstiklal Marşı’nın salondaki dinletisini video olarak kayıt etti!

 

İŞTE ÖĞRENCİLERE DİNLETİLEN O İSTİKLAL MARŞI!

 

Biga Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilgin’in de salonda olduğu anda yüzlerce öğrenciye, öğretmenlere ve velilere dinletilen “O” İstiklal Marşı’na Aynalı Pazar Gazetesi ulaştı. 15 dakikanın üzerinde süren barkovizyon gösterisinde 3,30’ncu dakikada başlayıp 6.dakikasında biten marş ile ilgili ise henüz İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden bir açıklama yapılmadı!

 

Öte yandan Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün geçmiş dönemlerde Biga’da düzenlediği ; İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasına ait görüntülerde slayt gösterisinde yer aldığı görüldü.



HABER VİDEOSU





Bu haber 4223 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI