thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



AK Parti’de Makam Savaşı

Tarih: 28-11-2016 06:30:41 Güncelleme: 28-11-2016 07:00:41 + -


AK Parti’de Milletvekili Ayhan Gider ile İl Başkanı Yeşim Karadağ arasında Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimliği için yaşanan güçler savaşını Ayhan Gider kazandı…


AK Parti’de Makam Savaşı

Kurulduğu günden bu yana başhekim beğendirilemeyen Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi yine değişti! Dr. Nilüfer Kurt'un istifa etmesiyle boşalan Başhekimliğe, Ak Parti hummalı bir şekilde yeni başhekim arayışlarına başlamıştı. Gündeme iki isim geldi. İki Ak Partilinin eşlerinin isimleri arasında birden güç savaşı başladı. Bir yandan eski Kepez Belediye Başkanı İsmail Yaşar Oğuz’un eşi Hacer Oğuz, diğer yandan Merkez İlçe Yönetim kurulu üyesi Ergin Sezen’in eşi Arzu Sezen arasında bir andan Başhekimlik yarışı başladı. İki isimde partiden destek alarak Başhekimlik Koltuğuna oturmak amacındaydı.

 

Parti Kulislerinde konuşulan iddialara göre; İki diş hekimi arasındaki Başhekimlik mücadelesi Milletvekili Ayhan Gider ile İl Başkanı Yeşim Karadağ’ı da karşı karşıya getirdi. Ayhan Gider eski Kepez Belediye Başkanı İsmail Yaşar Oğuz’un eşi Hacer Oğuz’a destek verirken, İl Başkanı Yeşim Karadağ ise Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Sezen’in eşi Arzu Sezen’e destek verdi. Yeşim Karadağ’ın bu kararında Diş hekimi olan Cuma Karadağ’ın da etkili olduğu iddialar arasında yer aldı. Grup Başkan Vekili Bülent Turan ise bu tartışmada Ayhan Gider’in kararına sessiz kalarak destek verdi. Kendisine gelen taleplere ise Ayhan Gider’in kararı değerlendirmesi yaptı.

DAVET EDİLDİ AMA GİTMEDİ!

 

Ak Parti’de iki cephenin güçler savaşı geçtiğimiz hafta son buldu. Başhekimlik savaşını Ayhan Gider’in desteklediği Hacer Oğuz Kazandı. Hacer Oğuz Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yeni Başhekimi oldu. Fakat bu sürecin sonunda yaşanan bir olay kafalarda soru işareti oluşturdu. Bu olay geçtiğimiz hafta sonunda Kepez Ak Parti Belde Teşkilat binasının açılışında yaşandı. Açılış sırasında Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Belde Başkanı Alper Altınok’a bir dönem Kepez Belediye Başkanlığı yapan İsmail Yaşar Oğuz’u soruyor. Cevap “Davet ettik ama gelmedi” oluyor.

 




Bu haber 20171 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI