thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Biga ve Tekirdağ TSO’ları Kardeş Oda Ve İşbirliği Protokolü İmzaladı

Tarih: 01-04-2016 08:59:36 + -


Biga TSO ile Tekirdağ TSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek, eğitim, iş geliştirme ve akreditasyon konularında işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen kardeş oda ve işbirliği protokolü Tekirdağ TSO hizmet binasında imzalandı.


Biga ve Tekirdağ TSO’ları Kardeş Oda Ve İşbirliği Protokolü İmzaladı

Kardeş Oda ve İşbirliği Protokolü imza törenine Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Eşref Temiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı, Meclis Üyeleri Zekai Baş, Ümit Alşan ve Hakan Akın, 1.Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Altın, Meclis Üyesi ve 8.Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Erdoğan ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası adına ise protokol imza törenine TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, çok sayıda yönetim kurulu ve meclis üyesi ile Genel Sekreter İrfan Ekici katıldı.

 

CENGİZ GÜNAY “BÖLÜŞÜNCE ARTAN TEK ŞEY BİLGİDİR”

 

Tekirdağ TSO Başkanı Günay; Güney Marmara’nın parlayan yıldızı Biga ve Biga’nın gelişimindeki öncü kuruluş olan Biga TSO ile böyle bir törenin gerçekleşmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, zaten kardeş olan odaların imzayla bu kardeşliği perçinlediğini söyledi. Kardeş Odaların ileride daha güzel işlere imza atacağını belirten Günay, birlikte çalışmanın hem bölge hem de ülke adına çok yararlı olacağını belirtti. Başkan Günay ayrıca, uluslararası bağlantılarda her iki Oda ile ortak hareket edileceğini, iç ve dış piyasa analizlerinin paylaşılmasında ortak faaliyetler ve çalışmalar yürütüleceğini, yeni projelerde bilgi alış-verişlerinde bulunulacağını da sözlerine ekledi.

 

Günay; “Kardeş oda olarak her türlü yardımı ve imkânı sizlerle paylaşmaya hazırız. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarda ortak hareket etmek isteriz, dünyada bölüşünce artan tek şey bilgidir” diyerek imzalanan protokolün her iki kent için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

ŞADAN DOĞAN “BU ANLAŞMA İLE İKİ ODA ARASINDA KÖPRÜ KURMUŞ OLUYORUZ”

 

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan “Bizler de sizin tecrübeleriniz üzerine bir şeyler daha ilave edebilirsek daha güzel kardeşlikler daha iyi çalışmalar gerçekleştirip Biga ve Tekirdağ halkının ve üyelerimizin hizmetine sunabilirsek mutlu oluruz. İki Oda arasında sağlanacak işbirliğinin yanısıra ortak faaliyetlerde bulunmak ve projeler geliştirmek amacıyla kardeş oda protokolü imzalıyoruz” diyerek Tekirdağ TSO ile kardeş oda ve işbirliği protokolü imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

Doğan ayrıca “Sayın başkan ve yönetimi gerçekten bizi çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar. Öncelikle kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra kardeş Odamız olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile karşılıklı ziyaretlerimiz ve bilgi alışverişimiz sıkça olacaktır. Tekirdağ, ülkemiz ekonomisi için önemli limanları ve büyük işletmeleri bölgesinde bulunduran bir ilimiz. Dolayısı ile böyle bir bölgenin Ticaret Sanayi Odası ile işbirliği halinde olmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. İmza töreni her iki heyetin günün anısına birbirlerine karşılıklı olarak plaket ve hediyeler takdim etmesiyle son buldu.

 




Bu haber 1516 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI