thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



PKK’lı Ödü.. HDP’ye Başsağlığı Diledi..

Tarih: 11-07-2016 08:53:54 Güncelleme: 11-07-2016 09:04:54 + -


Terör örgütü PKK’nın üst düzey sorumlularından ‘Bahoz Erdal’ kod adlı Fehman Hüseyin, Suriye’de Tel Hamis Tugayları’nca öldürüldüğünün Anadolu Ajansı tarafından açıklanmasının hemen ardından HDP Eş Başkanları Selahatin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a “Başsağlığı” twiti atan AK Parti Grupbakanvekili Bülent Turan ortalığı karıştırdı.


PKK’lı Ödü.. HDP’ye Başsağlığı Diledi..

Devletin resmi haber ajansı olan Anadolu Ajansı’nın PKK’nın üst düzey sorumlularından ‘Bahoz Erdal’ kod adlı Fehman Hüseyin’in öldürüldüğü haberini geçmesi üzerine AK Parti Grupbaşkanvekili Bület Turan kendine ait twitter hesabından şaşırtıcı bir “Başsağlığı” mesajı attı. Twitter mesajının muhatapları ise HDP Eşbaşkaları Seahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ idi.

 

BAŞSAĞLIĞI MI? İRONİ Mİ?

 

HDP Eşbaşkanlarına atfen “Başsağlığı” mesajnın ekinde Anadolu Ajansı’nın ‘Bahoz Erdal’ın öldüğü haber linkini de ekleyen Bülent Turan,  Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a atfen “Başınız Sağolsun!!!” ifadelerini kullandı. Bülent Turan’ın başsağlığı ile ilgili twiti Çanakkaleli takipçileri ve siyasilerde şok etkisi yarattı. Kimileri; AK Parti Grupbaşkavekili Bülent Turan’ın ironi yaptığını bunuda mesajının sonuna ekledii üç adet ünlem işaretine bağlarken; kimileri de Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a her fırsatta “Pilav” üzerinden siyaset yapan Bülent Turan’ın gerçek düşüncesini yansıttığını iddia ediyorlar.

 

Başsağlığı mesajı sonrasında ortaya çıkan yorumlar üzerine AK Parti Grupbaşkanvekili Bülent Turan’ın taraftarları savunmaya geçtiler. Bülent Turan’ın daha öncede HDP ve PKK konularında yaptığı açıklamaları içeren videoları sosal medya’da paylaşmaya başladılar.

 




Bu haber 8980 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI