thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Çocuklarımızın, Torunlarımızın Geleceği İçin Mücadele Ediyoruz"

Tarih: 19-04-2023 06:32:30 Güncelleme: 19-04-2023 07:11:30 + -


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Milletvekili adayları ile birlikte Gelibolu'da Millet İttifakı Seçim Ofisi'nin açılışına ve Lapseki’de Millet Buluşması’na katıldı.



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Milletvekili adayları ile birlikte Gelibolu'da Millet İttifakı Seçim Ofisi'nin açılışına ve Lapseki’de Millet Buluşması’na katıldı.  Programlarda CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Millet İttifakı temsilcileri, İl Başkanları, Milletvekili Adayları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililer yer aldı.

 

Açılışta önemli açıklamalarda bulunan Erkek, Ayvacık'ta konteynerde yaşayan depremzedeleri anlattı. Bu sistemi değiştireceklerini vurgulayan Erkek'in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Dün Ayvacık’taydık arkadaşlarımız ile birlikte. Biliyorsunuz Ayvacık'ta 6 Şubat 2017 tarihinde bir deprem oldu. Ne acı tesadüf ki oda 6 Şubat'taydı. Bugün Ayvacık'ta hala konteynerlerde yaşayan aileler var. 42 aile Taşboğaz, Tuzla ve Babadere Köyü'nde konteynerlerde yaşıyor. İnsan onuru ayaklar altında. 6 yıl geçmiş hala konteynerde yaşayan aileler var. Hani diyor ya beyefendi bana 1 yıl müsaade edin diye. Son depremde bütün Türkiye gördü. O enkazın altında iflas etmiş bu ucube yönetimde kaldı. O enkazın altında bu sistemde kaldı o yüzden bu sistemi değiştireceğiz. Yalnızca iktidarı değil, zihniyeti de hep birlikte değiştireceğiz."

"ÇOCUKLARIMIZIN, TORUNLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerin önemine dikkat çeken Erkek; "Millet İttifakı olarak büyük bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Büyük bir adalet mücadelesi veriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü devam ediyor. Dünya tarihine geçen en büyük eylemdir o adalet yürüyüşü. Binlerle başladık, milyonlarla Maltepe Mitingi'nde bitirdik. Ama Maltepe'deki bir ilk adımdı. Onun için özellikle gençlere seslenmek istiyorum. Bu adalet yürüyüşünde bizlere katılın. Bu demokrasi mücadelesinde bize katılın. Bu gelecek nesiller için verdiğimiz bir mücadele. Çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için verdiğimiz bir mücadele" dedi.

 

"GELİBOLU'YA SÖZ, ÇANAKKALE'YE SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK"

15 Mayıs sabahı Türkiye'de herşeyin değişeceğini ifade eden Erkek; "14 Mayıs'ta Türkiye bir karar verecek. 14 Mayıs'taki seçim, referandum niteliğinde bir seçim. Bu adaletsiz düzen devam mı etsin? Bu adaletsiz düzen değişsin mi? Böyle bir seçim. Biz değiştireceğiz. Biz kararlıyız. Gelibolu'ya söz, Lapseki’ye söz, Çanakkale'ye söz yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" dedi.

Programlara ilişkin açıklama yapan CHP Çanakkale birinci sıra adayı İsmet Güneşhan ise; "Gelibolu'da büyük bir katılım ile Millet İttifakı Seçim Ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Çok büyük bir kalabalık olduğu için açılış adeta bir mitinge dönüştü. Aynı kalabalığı Lapseki'de de gördük. Milletimiz kararını vermiştir. Bu karar Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini açık ara kazanacağımızın göstergesidir. Durmadan, yorulmadan milletimiz için daha çok çalışacağız. Sana söz diyerek verdiğimiz bütün vaatlerimizi yerine getireceğiz. Hep birlikte başaracağız" dedi.




Bu haber 1954 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI