thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


CHP’li Belediye Başkan ve İl Başkanlarından ÇTSO’ya Ziyaret
Tarih: 11-11-2022 11:23:17 Güncelleme: 11-11-2022 11:27:17 + -


Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve önceki dönem İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


CHP’li Belediye Başkan ve İl Başkanlarından ÇTSO’ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve önceki dönem İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman hazır bulundu.

 

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale’miz her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ayvacık İlçemiz son dönemlerde hem turizm sektöründe hem de tahsis aşaması devam eden Jeotermal Kaynaklı Sera yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Bayramiç İlçemizde aynı şekilde yatırımcılarımızın yeni gözdesi haline geldi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak her alanda cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İlimizin gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak için çalışıyor ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak projeler üretiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve önceki dönem İl Başkanı İsmet Güneşhan ile bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum”  dedi.




Bu haber 1642 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI