thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



ÇOMÜ Muhalefet Partisi!

Tarih: 27-06-2019 06:59:41 Güncelleme: 27-06-2019 07:21:41 + -


FETÖ tutuklusu Sedat Laçiner'in rektörlüğü döneminde siyasete bulaşan ÇOMÜ, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapılan temizlik sonrasında kadrolarını AK Partili isimlerle doldurdu. Bunun en somut örneği Ömer Tatlı denen şahıs iken; AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'a yakınlığı ile bilinen Öğrenci Konseyi başkanı Alperen Uysal isimli öğrencinin yaptığı konuşmada siyaset yapması tepkilere neden oldu!


ÇOMÜ Muhalefet Partisi!

FETÖ/PDY'nin en çok yoğunlaştığı Üniversiteler arasında olan ÇOMÜ'de FETÖ tutuklusu Sedat Laçiner döneminde Çanakkale'nin siyasi ve sosyo-ekonomik hayatına yönelik yapılan algı operasyonları ve tetikçilerinin yazdığı köşe yazılarının sonuçları halen hafızalarda yer alıyor.

 

ÇOMÜ ANA MUHALEFET PARTİSİ GİBİ..

AK Partili Bülent Turan'ın çantasını taşıyan, şoförlük yapan Ömer Tatlı'nın önce personel olarak ÇOMÜ'ye girmesi, sonrasında da hızla yükselerek Burs ve Barınma Koordinatör Yardımcılığına getirilen Ömer Tatlı'nın hem CHP'yi Terörle ilişikli ve sorumlusu olarak göstermesi, hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu aleyhinde hakaretler içeren paylaşımlarda bulunması büyük tepki çekmişti.

 

ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANI MEZUNİYET TÖRENİNE SİYASET BULAŞTIRDI!

Ömer Tatlı hakkında CHP İl Başkanlığı Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıklarken; ÇOMÜ'nün 2018-2019 Mezuniyet törenine de siyaset bulaştı! Ak Partili Bülent Turan'a yakınlığı ile bilinen ve ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal yaptığı konuşmada yerelde adeta bir ana muhalefet partisi lideriymiş gibi CHP'li Çanakkale Belediyesini eleştiri yağmuruna tuttu.

 

MEZUNİYET TÖRENLERİNDE ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANLARI KONUŞMAMIŞLARDI!

Şimdiye kadar düzenlenen Mezuniyet törenlerinde hiçbir Öğrenci  Konseyi Başkanı konuşmamışken; Bülent Turan'a yakınlığı ile bilinen Alperen Uysal'ın  konuşturulması da şaşkınlık yaratırken; konuşmasında siyaset yapması da tepki çekti.

 

GÖKHAN'A "KAHRAMANLIK GÖMLEĞİ GİYMEYE KALKMA!"

Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı hedef alarak; "Yakın bir zamanda diliminde Ekonomi Dergisi Forbes’in yaptığı araştırmalar sonucunda Ülkemizin yaşanabilir  1. Şehri Çanakkale seçilmiştir ve bizlerde şanslıydık, öğrenim hayatımızı bu şehirde geçirdik, geçiriyoruz. Çanakkale’mizin en yaşanılabilir şehir seçilmesi noktasında bir çok paydaşın rol aldığına inanıyoruz, öğrencisi ile akademisyeni ile üniversitesi, kurumları ile hepimizin bu başarıda birer rol sahibi olduğunu düşünüyoruz. Fakat Gülünçle takip ediyoruz ki, yağmur yağdığında sokakların göle çevrilmesine engel olamayanlar, öğrenciyi muhatap almayanlar,  bu şehirde yaşayanların ulaşım sorununu dahi çözemeyenler, öğrenciye ulaşım konusunda en pahalı hizmeti verenlerden biri olanlar, soysal kültürel gelişimler noktasında üniversite öğrenicilerine yaşam alanları oluşturmayanlar ve hala üzülerek söylüyorum ki Ç3 Derdinden bizi kurtaramayanlar, yaşanabilir  1. Şehrin Çanakkale seçilmesinde, kahramanlık gömleği giymeye çalışmışlardır. Biz Çanakkale’nin tümünün yaşanabilirlik, yenilikçi, ticaret potansiyeli, üretimi potansiyeli ve hizmetlere erişebilirlik yönünden kat ettiği adımları görüyor ve başarının yapılan yatırımlar ve verilen çaba ile geldiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"MEZUNİYETTE SİYASET YAPMAK SANA MI KALDI?"

Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal'ın yaptığı konuşma Bülent Turan'ın basın danışmanı tarafından yerel basına servis edilirken; sosyal medyada da video görüntüleri paylaşıldı. ÇOMÜ Öğretim görevlileri ise yaptıkları yorumlarda "Mezuniyette siyaset yapmak sana mı kaldı" tepkisini gösterdiler.

 




Bu haber 8785 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI