thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Elizabeth’e Giderek, Papa’dan Dua İstemekle Bu İş Olmaz!”

Tarih: 18-05-2018 06:16:42 Güncelleme: 18-05-2018 07:08:42 + -


CHP, SP, DP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın Çanakkale İl Başkanlarının öncülüğünde Filistinli protestocuları katleden İsrail’i protesto etmek için miting düzenlediler. Hükümetin son 38 günü kaldığını hatırlatan Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara,; “İktidar Partisi basın toplantısı, Miting yapmaz, eylem yapar. İngiltere Kraliçesi Elizabeth’e giderek seçim startı vermekle, Papa’ya gidip de dua istemekle bu iş olmaz arkadaşlar” diyerek ağır eleştirilerde bulundu.


“Elizabeth’e Giderek, Papa’dan Dua İstemekle Bu İş Olmaz!”

CHP, SP, DP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın Çanakkale İl Başkanlarının öncülüğünde Filistinli protestocuları katleden İsrail’i protesto etmek için miting düzenlediler. Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara’nın yaptığı sert konuşma ise sıksık alkışlarla kesildi. Hükümetin son 38 günü kaldığını hatırlatan İl Başkanı Saçıkara; “İktidar Partisi basın toplantısı, Miting yapmaz, eylem yapar. Basın açıklamasıyla, İngiltere Kraliçesi Elizabeth’e giderek seçim startı vermekle, Papa’ya gidip de dua istemekle bu iş olmaz arkadaşlar” diyerek ağır eleştirilerde bulundu.

 

24 Haziran Erken seçimlerinde MHP, BBP ve AK Parti’nin kurduğu Cumhur İttifakına rakip olarak dört muhalefet partisi CHP, SP, DP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın Çanakkale İl Başkanlarının öncülüğünde Filistinli protestocuları katleden İsrail’i protesto etmek için miting düzenlediler. Golf Çay Bahçesinde başlayan protesto yürüyüşü Cumhuriyet Meydanına kadar slogan ve pankartlarla sürdürüldü. Cumhuriyet Meydanında Millet İttifakını oluşturan il başkanları sırasıyla basın açıklamasında bulunarak İsrail’in Filistinli protestoculara uyguladığı katliam protesto edildi. CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan ve İYİ Parti İl Başkanı Eşref Bener Varol hükümete yönelik eleştiriler yaparken Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara’nın yaptığı sert konuşma dikkat çekti.

“BASIN AÇIKLAMASINI, MİTİNGİ BIRAKIN EYLEME GEÇİN!”

 

Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara’nın hedefinde ise AK Parti iktidarı vardı. Meclise teklif olarak sunulan İsrail’e ekonomik ambargo uygulansın önerisinin AK Parti hükümetince red edilmesini sert bir ifade ile eleştiren Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Süleyman Saçıkara; “Buradan Çanakkale’den haykırıyoruz. İktidar Partisi hiçbir zaman miting yapmaz, iktidar partisi basın açıklaması yapmaz. Ne yapar? İktidar Partisi gereği neyse onu yapar. O yaptığınız antlaşmaları, o yaptığınız sözleşmeleri iptal eder. Ne yapar? Bu ülkede 24 tane olan Amerikan üssünü derhal ama derhal kapatır. Basın açıklamasıyla Elizabeth’e giderek seçim startı vermekle, Papa’ya gidip de dua istemekle bu iş olmaz arkadaşlar” dedi.

“SON HAKKINIZI KULLANDINIZ 38 GÜNÜNÜZ KALDI!”

 

Çok sert ifadelerle AK Parti İktidarını eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara; “Çanakkale şehitler diyarından haykırıyoruz, bu kadar şehidimiz canlarını boşuna vermemişlerdir. Sizleri son defa uyarıyoruz. 38 gününüz kaldı. 38 gün sonra Papa’nın yanına sizleri göndereceğiz. 38 gün sonra inşallah bu millet İttifakı sizleri İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in yanına gönderecek. 38 gün sonra inşallah dostumuz dediğiniz İsrail’in yanınıza sizleri göndereceğiz. Siz hiç merak etmeyin, son hakkınızı kullandınız artık. Tüm Filistin halkına binlerce selam söylüyoruz. Siz rahat olun bizler buradayız diyorum. İnananlar kazanacaktır bunu bilesiniz. Sizler bu meydanlarda bir daha basın açıklaması yapamayacaksınız. Yarın sizler ‘Biz bu partiye oy vermedik’ diyerek sokaklarda gezeceksiniz” ifadelerini kullandı.



HABER VİDEOSU





Bu haber 5791 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI