thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Biga Belediyesi İyi Yönetilmiyor” Dedi ve Açıkladı...

Tarih: 19-07-2023 07:34:43 Güncelleme: 19-07-2023 07:36:43 + -


Biga’da yerel seçimler öncesi başlayan aday adaylığı açıklamalarında bir yenisi de İyi Parti’den geldi. İyi Partili Mustafa Ardıç, partisinin Biga İlçe Başkanlığı’nda Biga Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.


“Biga Belediyesi İyi Yönetilmiyor” Dedi ve Açıkladı...

Biga’da yerel seçimler öncesi başlayan aday adaylığı açıklamalarında bir yenisi de İyi Parti’den geldi. İyi Partili Mustafa Ardıç, partisinin Biga İlçe Başkanlığı’nda Biga Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

 

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYIYIM”

Demokrasi için yola çıktığını, aday adayları arasından Biga’ya en iyi hizmeti edecek olan adayın belirlenmesi gerektiğini dile getiren Ardıç; “Bugün burada Biga’mızın demokrasi kültürüne katkıda bulunmak, Biga’mızın iyi bir şehir olmasını sağlamak, başarılı işler ortaya koymak için yola çıkma kararımı sizlere duyurmak için toplandık. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Ben 1976 Biga doğumluyum. Öğrenim hayatımı Biga'da tamamladım. Evliyim. Bir kızım ve bir torunum var. Biga'da 26 yıl esnaflık yaptım. 2 dönem Biga Tabaklar Esnaf Odası başkanlığı yaptım. Annem, babam has Bigalı. Eşim pazarcı esnafı. Tavuk çiftliği işletmeciliği yapıyorum. Doğma büyüme Bigalıyım. Beni tanıyanlar bilirler. Son söyleyeceğimi ilk söylemekten asla çekinmem. Bugün itibariyle İyi Parti'den Biga Belediye Başkan Adayı Adayı olduğumu basın mensuplarımız aracılığıyla tüm Bigalı hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Umarım demokrasinin tecelli etmesi adına başka arkadaşlarımız da gönül rahatlığıyla aday adayı olarak sahneye çıkarlar. Kim en iyi yapacaksa, onun görevi almasından yanayım. Demokrasinin tecelli etmesinin de önünü açmak adına böyle bir açıklama yapma gereği duydum” dedi.

“BİGAMIZ İYİ YÖNETİLMİYOR”

Biga’nın iyi yönetilmediğini ifade eden Ardıç; “Biga’mızı iyi tanıyorum. Biga’mızın ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Biga’mızın olması gereken yerde olmadığının farkındayım. İyi yönetilmeyen, geleceği planlamayan, 2023 yılında hala suları kesilen, bütçesi kötü yönetilen, çalışanlarının huzursuz olduğu bir Biga Belediyesi gerçeği ile maalesef karşı karşıyayız. Bizler Türkiye'nin iyileri olarak bugün bu yola çıktığımızda, neleri değiştirebileceğimizi tüm Bigalı hemşerilerimize göstermek istiyoruz. Bugün baktığımızda Belediye hizmetleri noktasında 20 yıl geriden gelen ve halkın yüzde 70'inin memnuniyetsizliğini ifade ettiği bir yer Biga Belediyesi. Bugün çevresindeki insanlarla bile iyi geçinemeyen, iktidar olmanın gücünü kullanamayan bir belediye başkanı var. Ben de 2 dönem oda başkanlığı yaptım. Üyelerimizin iyi hizmet alabilmesi için her siyasi görüşten yetkiliyle iyi ilişkiler kurdum. Büyük mücadeleler verdim. Samimi, iyi ilişkiler kurabilen, başarılı bir yönetim ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

 

ŞEFFAFLIK TAAHHÜTNAMESİ ÇAĞRISI

Biga Belediyesi için aday olacak herkese şeffaflık taahhütnamesi imzalama çağrısı yapan Ardıç; “Kurumsal anlamda hizmet üretebilen, hesap verebilen, kaynaklarını doğru kullanan, halkla iç içe yönetim anlayışını hep birlikte kuracağız. Biliyorsunuz, herkes şeffaflıktan yana olduğunu söyler ama kolay kolay gerçek anlamda şeffaf bir yönetim şu an Biga'da yok. Biz bunu sağlayacağız. Eğer adaylığım kesinleşirse bu anlamda bir şeffaflık taahhütnamesi dahi imzalamayı planlıyorum. Tüm adaylara da bu konuda çağrıda bulunacağım” dedi.

“BU SORUMLULUĞU ÜSTLENİYORUM”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in liderliğinde Biga’yı örnek bir şehir yapmak için çok çalışacaklarını söyleyen Ardıç; “Liderimiz Meral Akşener, ülkemizde yaşanan sığ siyasetin değişimi, ülkemizin aydınlık yarınlara yolculuğuna kaptanlık yapabilmek için önemli bir misyonu ve sorumluluğu üstlendi. Ben de ilçemizde her bir vatandaşımızın bu sorumluluğu taşıdığını düşünüyorum. Sokaklarda yürürken huzurlu olmak istiyorum. Çocuklarımızın, kadınlarımızın sokaklarda neşeyle yürüdükleri, kültürü ve sanatı yaşayabildikleri, altyapısıyla, üstyapısıyla örnek gösterilen bir Biga için çok çalışacağız. Enerjimiz ve gençliğimiz, tecrübemiz Biga’mıza can suyu olmaya yeter. Bu duygu ve düşüncelerle beni dinlediğiniz için teşekkür ediyor, bu sürecin hem Biga’mıza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.




Bu haber 2014 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI