thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Muhtarlar Gününde Muhtardan AK Parti İlçe Başkanına İsyan!

Tarih: 20-10-2018 08:00:00 + -


Gökçeada dünden bu yana AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak’a Gökçeada Fatih Mahalle Muhtarı Serdar Önal’ın gösterdiği tepkiyi konuşuyor. Muhtarlar günü nedeniyle Gökçeada’daki köy muhtarlarını toplayan fakat mahalle muhtarlarını davet etmemesine tepki gösteren Önal, geçmiş yıllara ait fotoğraflarla da İlçe Başkanı Kolçak’ın İl Başkanı ve milletvekillerini de kandırdığını iddia etti.


Muhtarlar Gününde Muhtardan AK Parti İlçe Başkanına İsyan!

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Gökçeada da krizle sonuçlandı. Gökçeada AK Parti İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak adada bulunan tüm köy muhtarlarını kutlamalara davet ederken; ilçe mahalle muhtarlarını davet etmemesi tepki çekti. Tepki gösteren isim ise Fatih Mahalle Muhtarı Serdar Önal oldu. Köy muhtarları ile gerçekleşen kutlamalara mahalle muhtarlarının davet edilmemesini eleştiren Önal; ilçe başkanı Kolçak’ın geçmiş yıllarda çekilmiş Muhtarlar Günü fotoğraflarıyla da İl Başkanlığı ve Milletvekillerini de kandırdığını öne sürdü.

 

“EY PARTİSİ BÜYÜK KENDİSİ KÜÇÜK İLÇE BAŞKANI”

Gökçeada AK Parti İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak’a tepkisini sosyal medya üzerinden gösteren Fatih Mahalle Muhtarı Serdar Önal; “Ey partisi büyük kendisi küçük ilçe başkanı, Hani sen bu gün köy muhtarları arkadaşlarımızı arayıp davet edip de biz mahalle muhtarlarını sözde adam yerine koymayıp egolarını tatmin ettin ve sözde biz de buna çok üzüldük ya” ifadelerini kullandı.

 

“GÖKÇEADA HALKINI SALAK YERİNE KOYUP..”

Muhtarlar Günü nedeniyle geçmiş yıllara ait fotoğrafları kullanarak AK Partilileri ve Gökçeada halkını salak yerine koymakla suçladığı İlçe Başkanı Kolçak’a eleştirilerde bulunan Muhtar Önal; “Hani sen bu gün sözde çok olan zekan ile öncelikle kendi teşkilatını sonrasında ada sorumlunu il başkanını milletvekilini ve grup başkan vekilini ve çok çok önemlisi de Gökçeada halkını salak yerine koyup kandırmak için geçmiş sahte fotoğraflar ile kandırmaya çalışıp aptal yerine koydun ya !!! Hah işte orda bir dur. Zamanı geldiğinde önemli olan o senin bizi adam yerine koyman değil bize her zaman destek veren bizi adam yerine koyan senin büyüklerin ve ada halkının adam yerine koyması önemlidir, ancak biz o zaman üzülürüz... Ve yine, o küçük gördüğün aptal yerine koyduğun teşkilatın ve bizim için çok önemli ama senin için bir araç olan ada halkı var ya zamanı geldiğinde onlar da seni ve senin önlerine çıkardığın adayını öyle bir aptal yerine koyacaklar ki. İşte o zaman biz olmayan egolarımızı tatmin etmiş gibi yapacağız... Kamuoyuna saygılarım ile sunarım” ifadelerini kullandı.




Bu haber 4051 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI