thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


İYİ Parti’de Üç Aday Birleşti!
Tarih: 06-01-2023 06:29:25 Güncelleme: 06-01-2023 06:30:25 + -


8 Ocak 2023 tarihinde 3.Olağan Kongresine hazırlanan İYİ Parti’de aday birleşmeleri devam ediyor. İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’ın başkanlığında; meclis üyesi Ahmet Uslu’dan sonra diğer meclis üyesi Didem Güner de birleşme kararı aldı.


İYİ Parti’de Üç Aday Birleşti!

3.Olağan Kongresine sayılı günler kala İYİ Parti’de İl Başkanlığı yarışından birlik ve beraberlik yaşanmaya devam ediyor. Mevcut İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’a rakip olması beklenen Ahmet Uslu, 23 Aralık 2022 tarihinde Çan’da gerçekleşen toplantıda birleşme kararı almıştı. Ardından Selahattin Yıldızlar’a rakip olarak İYİ Partili Eşref Varol ve Belediye Meclis Üyesi Didem Güner de adaylıklarını açıklamışlardı.

 

DİDEM GÜNER DE YILDIZLAR LEHİNE YARIŞTAN ÇEKİLDİ

Çan’da adeta gövde gösterisi yapan İYİ Parti teşkilatı dün gece gerçekleşen Bayramiç İlçe ziyaretinde de büyük ilgi gördü. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’un da katıldığı ziyarete; İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Ahmet Uslu ve İl Başkan adaylarından Didem Güner ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Bayramiç’te vatandaşları selamlayan İYİ Partililer daha sonra ilçe örgütü ile toplantıda buluştu. Burada yapılan konuşmaların ardından İYİ Partili Didem Güner de İl Başkanı Selahattin Yıldızlar lehine adaylık yarışından çekilme kararı aldığını duyurdu. Güner’in aldığı karar partililerde büyük sevinç yarattı.

 

YILDIZLAR VE VAROL YARIŞACAK

Bayramiç’te sergilenen birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ise sosyal medyadan; “İl başkanım Selahattin Yıldızlar ve yönetimi ile birlikte Bayramiç ilçemizi ziyaret ettik. Katılım sağlayan ilçe başkanlarıma belde başkanlarıma, Meclis üyelerine kıymetli delege ve üyelerimize teşekkür ederim. Kıymetli Bayramiç ilçe başkanım ve yönetimine ev sahipliğinden dolayı müteşekkirim” ifadelerine yer verdi.

 

8 Ocak 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan İYİ Parti kongresinde İl Başkanlığı için mevcut İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’ın karşısında ise tek rakip olarak Eşref Varol kaldı.




Bu haber 5128 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI