thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


İYİ Parti Yollara Sığmadı!
Tarih: 24-12-2022 07:07:42 Güncelleme: 24-12-2022 07:26:42 + -


İYİ Parti Çanakkale İl Teşkilatının yaptığı ilçe ziyaretleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Lâpseki’de gerçekleşen ziyarette coşkuyla karşılanan İYİ Parti İl Yönetimi ve Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’u Çanlılar da yoğun ilgi gösterdiler. İYİ Partililerin yoğun istekleri üzerine İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Başkan adayı Ahmet Uslu birleştiler.


İYİ Parti Yollara Sığmadı!

8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresi için ilçe ziyaretlerini sürdüren İYİ Partililer hangi ilçeye gitseler büyük sevgi gösterileri ve ilgiyle karşılaşıyorlar. Lâpseki’de meşaleler ile karşılanan İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’a Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’da eşlik ediyor. Çan’da gerçekleşen ziyarette Merkez ve Gökçeada ilçe başkanları hariç tüm İYİ Partili ilçe ve başkanlarının katılması dikkat çekti.

 

ÇAN’DA YOLLARA SIĞMADILAR!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ile birlikte Çan’a ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti İl Yönetimi ve Başkan Selahattin Yıldızlar’ı yüzlerce kişilik konvoy karşıladı. İlçe Parti binası önünde yüzlerce kişi tarafından karşılanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ve İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Çan Esnaf Sanatkârlar Odası salonuna kadar partililer ve vatandaşlarla birlikte yürüyüş gerçekleştirdiler.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Lâpseki ve Çan ilçelerinde coşkulu karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz; “Partililerimi ve hemşerilerimizin İYİ Partiye gösterdikleri teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir akşamı partililerimiz ve vatandaşlarımız ile yürüyüş yaparak birlik ve beraberlik içerisinde yaşadık. İl Başkanımız Selahattin Yıldızlar’a da ilçe teşkilatlarımız çok güveniyorlar ve destek veriyorlar. Lâpseki’den sonra Çan’da da gösterilen ilgiden dolayı hem partililerimize hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İKİ ADAYI “DELEGELER” BİRLEŞTİRDİ!

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda İlçe Başkanları, parti delegeleri ve partililerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Rıdvan Uz, delegelerin ısrarı üzerine İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ile İl Başkanlığı adaylığı için ismi geçen Ahmet Uslu’nun ellerini birleştirerek tek aday sloganlarına yanıt verdi. İki Başkan adayının ellerini havaya kaldıran Rıdvan Uz ile Yıldızlar ve Uslu partililerden yoğun alkış ve tezahürat aldılar.




Bu haber 4241 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI