thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


İddialar Yenilir Yutulur Gibi Değil..
Tarih: 31-05-2022 06:25:59 Güncelleme: 31-05-2022 06:44:59 + -


CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural sosyal medya paylaşımında Çan TKİ’de neler oluyor sorusunu yöneltti. AK Partililer ve il yöneticileri arasında geçen; ieçriğinde 30 bin ton kömür, otel, kokain ve seks partileri ile ilgili iddaları paylaşan İl Başkanı Ural, AK Parti İl Başkanı Naim Makas’a “Çan TKİ’de , Çan İlçemizde hatta AKP İl ve İlçe yönetimlerinde neler oluyor, toz kömürler sıcakların etkisiyle mi tutuştu yoksa nemalanmadan yararlanamayanlar mı toz kömürleri tutuşturdu” dedi.


İddialar Yenilir Yutulur Gibi Değil..

AK Parti Çan İlçe teşkilatı ve AK Parti İl Yönetiminin de yazışmalarda adının geçtiği şok iddialar ortaya atıldı. AK Partililerin kendi aralarında tartıştıkları; hakaret ve iddiaların havada uçuştuğu yazışmalar kısa süre sonra paylaşımı yapanlar tarafından silinse de CHP İl Başkanı Metin Ümit, AK Partililerin birbirleri hakkında iddia ve hakaretlerini içeren yazışmaları Sosyal medyadan paylaştı.

 

“TKİ DE NELER OLUYOR….”

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural AK Partililerin şok iddialarını içeren yazışmaları da paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Çan TKİ ‘de, Çan İlçemizde hatta AKP İl ve İlçe yönetimlerinde neler oluyor, toz kömürler sıcakların etkisiyle mi tutuştu yoksa nemalanmadan yararlanamayanlar mı toz kömürleri tutuşturdu… Çan’da dumanlar tütüyor.”

 

“YÖNETİCİLERİNİ KÖMÜR KARASINDAN VE TOZ İŞİNDEN TEMİZLENMESİNİ..”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas’a çağrıda bulunan Metin Ümit Ural; “Az değil konuşulan toz kömür 30.000 ton ve İstanbul otellerine ve toz işlerine de atıflar var… Bunun hesabını kim verir bilemiyorum ama yayınlanan sosyal medya paylaşımlarının müdahale ile sildirilmesi  bile AKP İl Başkanı Sn. Naim Makas’ı ilgilendirir diye düşünüyorum.. Kömür karasından, toz işinden temizlenmenin kolay olmadığını belirtmek isterim… Gn Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na laf etmek yerine Sn. Makas’a Partisini ve yöneticilerini kömür karasından ve toz işinden daha fazla kirlenmeden etrafa dağılmadan temizlemesini  öneriyorum..” ifadelerini kullandı.

 

30 BİN TON KÖMÜR, KOKAİN VE SEKS PARTİSİ!

Her şey akşam saatlerinde Baki Tekne isimli kişinin sosyal medyada “TKİ 30 bin ton kömür, Arnavut köy, otel, ilişki, kokain, sınırsız aşk ne güzel memleket ya. Merhaba taşeron M.E” ifadelerini içeren iddiaları paylaşmasıyla başladı.

 

Baki Tekne’nin yaptığı paylaşıma AK Partili Rıfat Demir de dahil olarak; “Kurumları tehdit etme, ben AKP İl Yönetimindeyim, benim işimi çözün demeler falan da var mı arkadaşta” ifadelerini kullanması ile karşılıklı hakaretleşmeye dönüştü.

 

“SEN HIRSIZ BİLADERİNE ÇALMAMAYI ÖĞRET”

Rifat Demir’in paylaşımına tepki gösteren Baki Tekne, İl Yöneticisi Demir’in kardeşini hırsızlıkla itham ederek “Rıfat Demir len sen biladerine çalmamayı öğret ag. Yavşa” ifadelerini kullandı. Rıfat Demir ise Baki Tekneye “Ohooo başa sardık yine” diyerek tepki gösterdi.

 

“MÜCAHİT ESİN DEMEKTEN KORKMAYIN”

Baki Tekne’nin 30 bin ton kömür, seks ve kokain partisi iddialarını kullanırken “Taşeron M.E” olarak ifade ettiği kişinin ismini ise Berattin Tekne açıkladı. Tartışmalara giren Berattin Tekne “İlde yönetimde olan Mücahit Esin demekten bu kadar korkmayın” tepkisini gösterdi.

 

“REİS DUY SESİMİZİ; NERDE HIRSIZ VARSA PARTİ YETKİLİSİ OLDU”

Birbirinde şok iddiaların ortaya atıldığı konuşmaya katılan Cşokun Taşkın ise AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Reis duy sesimizi. Nerde hırsız varsa, parti yetkilisi oldu. Bu memleket sevdalısı insanımın emeğine ihanet edenleri kovmanı bekliyoruz. Sadece sana değil artık bize de yazık” ifadelerini kullandı.

 

PAYLAŞIMLAR KISA SÜRE SONRA SİLİNDE AMA CHP İL BAŞKANI PAYLAŞTI!

Çan TKİ, AK Partili İl Yöneticisi Mücahit Esin’in 30 bin ton kömür, bir otel, kokain ve seks partileri ile ilgili konuşmalar kısa süre sonra kaldırıldı. Ancak CHP İl Başkanı AK Partili yöneticilerin kendi aralarındaki şok yazışmaları kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

 




Bu haber 7824 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI