thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Fabrika Ayarlarımıza Dönüyoruz; Samimiyetimizi Göstereceğim”
Tarih: 27-03-2023 06:41:09 Güncelleme: 27-03-2023 07:06:09 + -


Timur Ay Çanakkale'de Merkez sağın güçlü ismi. Geçmişte merkez sağ kesimin birçok göreve aday gösterdiği isim. Babası Merhum Sebahattin Ay, ANAP İl Başkanlığı görevinde bulunmuş sağ seçmenin önemsediği isim. 14 Mayıs seçimlerinde Timur Ay Ak Partiden Milletvekili aday adayı oldu. Sağ seçmenin oylarına talip. Merkez ilçedeki siyaset çevreleri tarafından listeye girmesi muhtemel isimlerinde başında gösteriliyor. Timur Ay doğma büyüme Çanakkaleli. Ailesi Çanakkale'nin yerlisi. Halen Çanakkale'de ti


“Fabrika Ayarlarımıza Dönüyoruz; Samimiyetimizi Göstereceğim”

Timur Ay Çanakkale'de Merkez sağın güçlü ismi. Geçmişte merkez sağ kesimin birçok göreve aday gösterdiği isim. Babası Merhum Sebahattin Ay, ANAP İl Başkanlığı görevinde bulunmuş sağ seçmenin önemsediği isim. 14 Mayıs seçimlerinde Timur Ay Ak Partiden Milletvekili aday adayı oldu. Sağ seçmenin oylarına talip. Merkez ilçedeki siyaset çevreleri tarafından listeye girmesi muhtemel isimlerinde başında gösteriliyor. Timur Ay doğma büyüme Çanakkaleli. Ailesi Çanakkale'nin yerlisi. Halen Çanakkale'de ticaret yapıyor. Sivil toplum kuruluşlarında yıllarca kamu yararına görevler üstlenmiş. Bunun siyaset açısından kendisine avantaj sağlayacağını düşünüyor.

AK Parti’den 28’nci Dönem Milletvekili aday adayı Timur Ay; “Yaşadığımız asrın felaketinin gölgesi ve hüznü içinde tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılına girerken biliyoruz ki; bu seçim ülkemizin ve bölgemizin, hem bugününü hem de yarınını şekillendirmek için büyük bir önem taşımaktadır. Bu anlamda her bir bireyin kendine, ailesine ve yaşadığı topluma karşı sorumlulukları olduğu gibi devletine de sorumluluğu olduğu düşüncesindeyim. Tarihimizin en şanlı mücadelesinin yaşandığı ve devletimizin ön sözünün yazıldığı Çanakkale’mize faydalı olabilmek ve bu şehrin güzel insanlarına hizmet edebilmek için; göğsümüze emanet edilen imanın, kalbimize emanet edilen ihsanın, aklımıza emanet edilen idrakin gereği 28.dönem milletin vekili olmaya talibim” dedi.

 

“ÇANAKKALE’MİZE FAYDALI OLMAK VE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM”

AK Partili Timur Ay adaylık açıklamasının devamında; “Evet; aday adayı oluyorum. Bu güzel Çanakkale’mizi doğduğum, büyüdüğüm, bana çok şeyler veren, bana tarihimi, bana geçmişimi, bana kültürümü veren Çanakkale’mizin; her bir bireyini ayırt etmeden temsil edeceğime emin olabilirsiniz Bu samimiyet ve iyi niyet duygularımla; başta aileme, teşkilatımın üyelerine ve dostlarıma, medeniyetimizin bize yüklediği sorumlulukla, Allah yolumuzu hayırlı kılsın, günümüzü ve geleceğimizi aydınlık eylesin. Hepinize teşekkür eder, saygıyla selamlıyorum” dedi.

“MERKEZ SAĞ OYLARINA TALİBİM..”

AK Parti’den 28’nci Dönem Milletvekili adayı gösterilmesi halinde Merkez Sağ olarak bilinen kesimin oylarının tamamına talip olduğunu ve bu kesim ile AK Parti arasında oluşan kırgınlıkları gidermek istediğini ifade eden Milletvekili Aday Adayı Timur Ay; “Esas önemli olan seçmenlerle olan samimiyeti yakalamak. Merkez Sağ seçmen ile geçmişten gelen birlikte hareket etme kültürümüz vardı. Kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi kenara koymayan, zamanında Doğruyol partilisi, ANAP’lısı bir araya geldiğinde Çanakkale neleri birlikte yapılabildiğini bildiğimizden dolayı bu memlekete faydası olabilecek her bir kişinin önünü açmak adına, bu birlikteliği yeniden sağlamak adına Liberal, Demokrat, daha çok milliyetçi oyların talibiyim” dedi.

“FABRİKA AYARLARIMIZA DÖNÜYORUZ; SAMİMİYETİMİZİ GÖSTERECEĞİM”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Timur Ay, AK Parti’nin yeniden kuruluş felsefesine döneceğini, bu konudaki samimiyetlerini küstürülmüş sağ seçmen ile AK Partinin küskünlerine göstermeleri halinde seçimleri kazanacaklarını ifade etti. Timur Ay açıklamasında; “Partimizin hizmet ürettiği politikasını anlatmanın yanı sıra aday olduktan sonra; Çanakkale’de bir kenara konulan Çanakkale halkını sahiplenmek adına çalışma yürüteceğim. Alternatif düşünceye sahip insanları da sahiplenmek gerektiğine inanıyorum. Tabi önce kendi partimizden başlamamız gerekiyor. Önce küskünlerimizi, kırgınlarımızla barışmamız lazım, bu insanları tekrar bir araya getirmek için siyaset yapacağız. Onları çekmemiz gerekiyor; kendi küskünümüzü önce kazanmalıyız ki sonra diğer seçmenleri de kazanabilelim. AK Parti zaten dışarından tabi ki oyları alıyor; 2004 yılında Çanakkale Belediye seçimlerinde AK Parti 1800 farkla seçimi kaybetti. Sonrasında ise yanlış politikalar ve yanlış siyaset nedeniyle Sağ Seçmen partiden koptu. Şimdi tekrar fabrika ayarlarımıza dönüyoruz; benim amacım bu oyları tekrar partimize kazandırmaktır. Bu oyları yeniden sağ seçmenden almak adına bu samimiyeti göstereceğiz” dedi.

 




Bu haber 3038 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI