thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


CHP’den Adaylara “İstifa” Çağrısı!
Tarih: 23-11-2022 06:17:34 Güncelleme: 23-11-2022 07:03:34 + -


CHP Genel Merkezinden il ve ilçe teşkilatlarına talimat gönderildi. İl ve İlçe teşkilatlarına gelen talimata göre; 2023 yılı içerisinde yapılacak olan Genel Seçimlerde milletvekili olmak isteyen parti yöneticilerinin son istifa tarihi 26 Aralık 2022 olduğu belirtildi. CHP Çanakkale’de ise gözler CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’a çevrildi.


CHP’den Adaylara “İstifa” Çağrısı!

CHP Genel Merkezi Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereğince 2023 yılı içerisinde yapılacak olan seçimlerde milletvekili olmak isteyen adayların durumları ele alındı. Parti yönetiminde yapılan görüşmeler sonrasında; adaylığı düşünen İl ve İlçe yöneticileri için istifa tarihi belirlendi. Karar gereğince Milletvekili olmak isteyen aday adayların istifalarını 05-26 Aralık 2022 tarihleri arasında Genel sekreterliğe göndermesi gerekiyor.

 

URAL VEKİL OLMAK İSTİYOR!

2018 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerde CHP’den üçüncü sıra adayı olan ancak seçilemeyen Metin Ümit Ural daha sonra yapılan kongrede CHP İl Başkanı seçilmişti. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde milletvekili olmak istediği bilinen Ural’ın da belirlenen takvim içerisinde istifa etmesi bekleniyor.

 

ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETMELERİ GEREKEN YÖNETİCİLER

CHP Genel merkezi tarafından belirlenen takvim içerisinde aday adaylığı için istifa etmeleri gereken parti yöneticileri ise şöyle açıklandı; İl Başkanları, İl yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belde Başkanları ve Belde Yönetim Kurulu üyeleri.

 

OĞUZ KAĞAN SALICI’DAN HABERSİZ ATAMA VE SEÇİM YAPILMAYACAK!

Milletvekili aday adayı olmak isteyen parti yöneticilerin istifalarının yerine ise Parti Örgütü atama, seçim yada boşlukların doldurulması için herhangi bir girişimde bulunulamayacak. CHP Yönetim Kurulu aday adaylarından boşalacak yerler için ise şu talimatı verdi; “İstifa edenlerine yerine Parti Örgütü, Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın bilgisi olmadan herhangi bir seçim yada atama yapılmaması, boşlukların doldurulmaması hususunda gereğini bilgilerinize rica ederiz..”




Bu haber 2749 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI