thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


MYK’dan Haberleri Yok!
Tarih: 17-01-2023 11:13:21 Güncelleme: 17-01-2023 11:22:21 + -


CHP İl Başkanlığına İl yönetim kurulu üyesi Bahar Koçer’in atanması büyük yankı uyandırdı. CHP Merkez Yürütme Kurulunca(MYK) alınan kararı bizzat MYK üyesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de doğrulayıp Koçer’e yeni görevinde başarılar dilerken; İl Yönetimi ise “Bize bu yönde tebligat yapılmadı” açıklaması yapması şaşkınlık yarattı!


MYK’dan Haberleri Yok!

İstifalardan sonra boşalan İl ve İlçe yöneticilerin yerine CHP Genel Merkezi tarafından atama veya görevlendirme yapılacağı açıklanmıştı. Metin Ümit Ural milletvekili aday adaylığı için partiden istifa ederken; CHP İl Başkanlığı için Doğan Ateş ismi ortaya atılıyordu.

 

Yaklaşık 2 hafta sonra ise CHP Çanakkale İl Başkanlığı görevine dün gece toplanan MYK toplantısı sonrasında Bahar Koçer atandı. Halihazırda İl Eğitim Sekreteri olarak görev yapan Bahar Koçer’in Çanakkale CHP tarihinde ilk Kadın İl Başkanı olması kimileri tarafından sevinçle karşılanırken; İl Yönetim Kurulu ve bazı kişiler ise karara sosyal medyadan tepki gösterdiler.

 

İL YÖNETİMİ “BİZE BÖYLE BİR TEBLİGAT GELMEDİ”

Dün geceden beri hayırlı olsun tebriklerini kabul eden Bahar Koçer’in atandığından ise İl Yönetiminin habersiz olduğu ortaya çıktı! Koçer’in atanmasından haberlerinin olmadığı bilgisini kamuoyu ile paylaşan CHP İl Yönetimi yayınladığı yazılı açıklamada; “16.01.2023 tarihinde akşam saatlerinde Çanakkale yerel basın kuruluşlarının internet sayfalarında ve kişisel sosyal medya hesaplarında CHP MYK'sı tarafından il başkanlığına bir atama yapıldığı yönünde haberler paylaşılmış olup halen bu haberlerinde paylaşılmaya devam edildiği görülmektedir. 17.01.2023 tarihi saat:13.00 itibariyle CHP Genel Merkezi tarafından İl başkanlığımıza ulaşan bu içerikte herhangi bir resmi yazı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız” ifadeleri yer aldı.

MYK KARARI SONRASI MYK ÜYESİ KOÇER’İ TEBRİK ETTİ!

CHP İl yönetimi bu açıklamayı yayınlarken; yaklaşık 5 saat önce CHP MYK üyesi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek sosyal medya hesabından Bahar Koçer’in resmini paylaşarak; “İl Başkanımız Metin Ümit Ural’ın milletvekili adaylığı için istifa etmesiyle boşalan İl Başkanlığı görevine Merkez Yönetim Kurulumuzca İl Eğitim Sekreterimiz Sabiha Güler Koçer atanmıştır. CHP Çanakkale tarihinde bu görevi ilk kez bir kadın arkadaşımızın üstlenmesi ayrıca anlamlı ve önemlidir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Geliyor gelmekte olan…” ifadeleriyle Koçer’i tebrik etti.

 

Erkek’in yanı sıra eski İl Başkanı İsmet Güneşhan da yaklaşık 5 saat önce Koçer’i kutlayan ve başarılar dileyen bir sosyal medya paylaşımı yaparken; İl Yönetiminin ise MYK üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in paylaşımına istinaden böyle bir paylaşım yapmaları şaşkınlıkla karşılandı.




Bu haber 2161 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI