thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


CHP’de Güler Koçer Dönemi Resmen Başladı!
Tarih: 20-01-2023 06:24:51 Güncelleme: 20-01-2023 07:04:51 + -


CHP İl Başkanlığına MYK kararı ile atanan Sabiha Güler Koçer ile Metin Ümit Ural arasında devir teslim töreni gerçekleşti. CHP Teşkilatlarının sahip çıktığı İl Başkanı Koçer’e, devir teslim töreninde yönetimden sadece bir kişi katıldı. Parti İl Binası önüne devir teslim töreni öncesinde gelen partililer ve teşkilatlar Koçer’e alkışlarla destek verirken; partili kadınların İl Başkanı Koçer’e özel ilgi göstermeleri dikkat çekti.


CHP’de Güler Koçer Dönemi Resmen Başladı!

CHP İl Başkanlığına MYK kararı ile atanan Bahar Güler Koçer ile Metin Ümit Ural arasında devir teslim töreni gerçekleşti. CHP Teşkilatlarının sahip çıktığı İl Başkanı Koçer’e, devir teslim töreninde yönetimden sadece bir kişi katıldı. Parti İl Binası önüne devir teslim töreni öncesinde gelen partililer ve teşkilatlar Koçer’e alkışlarla destek verirken; partili kadınların İl Başkanı Koçer’e özel ilgi göstermeleri dikkat çekti.

 

CHP’de fırtınalar kopartan İl Başkanlığı atamasının etkileri devir teslim töreninde de gözlemlendi. Çan, Kepez teşkilatlarının ve İl Yönetim Kurulu üyelerinden bir ismin dışında tüm ilçe teşkilatları İl Başkanı Koçer’e devir teslim töreninde yalnız bırakmadılar. Çanakkale Belediye Meclisinin CHP'li meclis üyelerinin bazılarının da katıldığı törene; İl Genel Meclis üyeleri de katıldılar. Geçmiş dönemlerde İl Başkanlığı yapmış isimlerinde katıldığı devir teslim törenine CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile belediye başkanları da katılara destek verdiler.

URAL; “GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kongre seçimleri sonrasında CHP İl Başkanı seçilen Metin Ümit Ural devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; “34 ay boyunca gururla görev yaptığım CHP İl Başkanlığı görevini devretmekten dolayı da gurur duyduğumu belirtmek isterim. CHP, yüz yıllık bir çınardır, kökleriyle beraber her zaman büyüyen ilk seçimde de iktidar olacak partimizdir. Tüm dava arkadaşlarımın iktidar için mücadele ettiğinden hiçbir kuşkum yok. Asıl olan CHP’dir, koltuklar hepimiz için gelip geçicidir ve devredilmesi gereken yerlerdir. Ben inanıyorum, tüm CHP’lilerin de inanmasını istiyorum; gelecekte CHP’nin yapacağı tüzük değişiklikleri ve kararlar ile birçok konu değişecektir. Dava adamları sürekli bir koltukta oturmak yerine, belirli süreler sonra koltuklarını devretmeyi bileceklerdir. Şuanda görevi devir almakta olan İl Sekreterim idi. Bu dava yoluna birlikte çıktık, sistemimiz, tüzük ve yönetmeliklerimiz doğrultusunda yapılması gerekenler yapılarak Merkez Yürütme Kurulunun kararı ile Sayın Sabiha Güler Koçer İl Yönetim kurlumuzun başına İl Başkanlığına atanmıştır. Kendisi kutluyor, görevinde başarılar diliyorum” diyerek CHP İl Başkanlığı mührünü Koçer’e teslim etti.

“BUNDAN SONRA ÇOK DAHA BÜYÜK BİR SORUMLULUKLA ÇALIŞACAĞIM”

CHP Çanakkale İl Başkanı Sabiha Güler Koçer ise yaptığı konuşmada; “Bugün, burada partimizin il başkanlığı devir teslim töreni için toplanmış bulunuyoruz. Önceki dönem il başkanımız Sayın Metin Ümit Ural’a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Görevi devralan, bayrağı daha ileriye taşımak için daha çok çalışacaktır. Ben, son yaptığımız kongremizde seçilmiş bir il yöneticisi olarak, bundan sonra çok daha büyük bir sorumlulukla çalışacağım” dedi.

 

“BU KARAR; KADINLAR İÇİN BÜYÜK BİR ONURDUR”

CHP Çanakkale tarihinde ilk kez bir kadın İl Başkanının göreve getirilmesini değerlendiren İl Başkanı Koçer; “Çanakkale’de partimizin, tarihinde ilk kez bir kadın il başkanı göreve gelmiştir. Bu karar kadınlar için büyük bir onurdur. Kadınlara siyasette daha çok görevlerin verilmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜTÜN PARTİLİLERİMİZİN ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Türkiye’nin önünde çok önemli bir seçim olduğu hatırlatması yapan İl Başkanı Koçer; “Önümüzde, Türkiye’nin beka meselesi haline gelen, bir genel seçim var. Köydeki Ahmet amcamızın, evdeki Ayşe teyzemizin, üniversitedeki Batuhan kardeşimizin, yurttaki Zeynep kızımızın, son umutları biziz. Çünkü biz halkın partisiyiz, yani Cumhuriyet Halk Partisiyiz! Bu bilinç ile gecemizi gündüzümüze katacak, birlik ve bütünlük içerisinde, omuz omuza herkesi kucaklayarak partimizi iktidara taşıyacağız. Genciz, gençliğimiz, kıymetli gençlerimiz var. Hiçbir partilimizi ayırmadan, ötekileştirmeden çalışacağız. Bizim herkese, bütün partililerimizin enerjilerine ihtiyacımız var. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırarak, ülkemizi içinde bulunduğu karanlık günlerden aydınlığa taşıyacağız. Hiç şüphemiz yok ki Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Geliyor gelmekte olanlar diyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Devir teslim töreni sonrası İl Binası önünde bekleyen partililere de hitap eden İl Başkanı Koçer, partililerin tebriklerini kabul etti. Kadın partililerin ise yoğun ilgi gösterdiği İl Başkanı Koçer, partililerle bol bol resim çektirdi.




Bu haber 3067 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI