thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Tarımda Fark Yaratanlar Ödüllendirdi

Tarih: 04-05-2019 07:16:40 Güncelleme: 04-05-2019 07:21:40 + -


Çanakkale 2.Tarım Fuarı kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası tarafından 03 Mayıs 2019 Cuma günü ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde “Tarımda Fark Yaratanlar Ödül Töreni” düzenlendi.


Tarımda Fark Yaratanlar Ödüllendirdi

Çanakkale 2.Tarım Fuarı kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası tarafından 03 Mayıs 2019 Cuma günü ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde “Tarımda Fark Yaratanlar Ödül Töreni” düzenlendi. Törene Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Rektör Danışmanı ve Biga İİBF Dekanı Bünyamin Bacak, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, TMO Bandırma Şube Müdürü Ömer Güncü, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Elibol, TKDK Koordinatörü Hasan İskender, Bayramiç ve Biga Ziraat Odası Başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, törende yaptığı açılış konuşmasında; Çanakkale 2.Tarım Fuarı’nın başarılı ve verimli geçmesini temenni ederek sözlerine başladı.  Üzen, Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizler İlimizde ikinci defa düzenlenen bu fuarın destek için burada olduğunu, fuar kapsamında “Tarımda Fark Yaratanlar Ödül Töreni” düzenlediklerini belirtti.
Çanakkale’nin bir marka kent olduğunu vurgulayan Başkan Üzen, İlimiz 38 tarım ürünü üretiminde Türkiye’de ilk 10’a girmektedir. Çanakkale Ticaret Borsası olarak misyonumuz; İlimizin yüksek katma değer üretmesine, rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlayarak, sektörel gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip ederek üyelerimize beş yıldızlı hizmet sunmaktır. Bizler Bölge ekonomisini büyüterek, Ülkemizde ve Dünyada Çanakkale’yi ve üyelerimizi en iyi şekilde tanıtmak için var gücümüzle çalıyoruz. Bizler bu gücü üyelerimizden alıyoruz."

 

Üzen, "Bugünün dünyasında, verimli çalışmayan, markalaşmayan, proje üretemeyen, dışarıya açılmayan şirketlerin büyüme ihtimallerinin son derece düşük olduğu hepimiz biliyoruz. Ezbere iş yapmayı bırakıp; planlayarak, farklılaşarak, markalaşarak hareket etmemiz gerekmektedir. Yöresel ürünlerimizin dünya çapında markalaştırmanın yolunun tescil edilmesinden geçtiği artık hepimiz biliyoruz. Verdiğimiz emeğin yatırdığımız sermayenin aldığımız riskin karşılığını ancak ürünlerimizi marka haline getirebilirsek karşılığını alabiliriz. Fuarcılıkta, markalaşmanın en önemli araçlarından bir tanesi. Bizler Çanakkale Ticaret Borsası olarak ürünlerimizin tanıtımı ve gelişimi adına tüm fuarları önemsiyoruz ve katılıyoruz. Ama katılmak yetmiyor. Nitelikli katılım burada çok önemli. Gittiğimiz fuarlarda bir farkındalık yaratmak çok önemli. Firmalarımıza, ürünlerimize sağladığımız destekler ne kadar olursa İlimize markalarımıza geri dönüşleri o kadar fazla olacaktır.


Üzen devamla, "Bizler tarım sektörüne ivme kazandırmak için bir yola çıktık. Bugün burada fuar kapsamında düzenlemiş olduğumuz ödül törenimizde Çanakkale Tarımına sağlamış oldukları değerli katkılar anısına kurumlarımıza ve firmalarımıza bir plaket takdimi gerçekleştireceğiz. Katılım sağlayan değerli Hazirun ve üyelerimize Çanakkale Ticaret Borsası adına teşekkürlerimi sunarım" diyerek sözlerine son verdi. Başkan Üzen’in yaptığı açılış konuşmasının ardından seçici kurul tarafından ödül almaya hak kazanan kurum ve firmalara plaket takdimine geçildi.

 




Bu haber 1835 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI