thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Sessiz Protesto!
Tarih: 01-08-2022 06:19:16 Güncelleme: 01-08-2022 06:35:16 + -


Çan Belediyesince düzenlenen Geleneksel 57. Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri CHP’li ilçe başkanları ve CHP’li Belediye Başkanlarının protestosuna sahne oldu. Belediye Başkanı seçilmiş gibi davranan, Bülent Öz’e yakın personele mobbing uygulayan, parti politikalarına ayrı hareket eden Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan’ın organizasyonuna CHP’liler katılmayarak protesto ettiler.


Sessiz Protesto!

Bülent Öz’ün belediye başkanı seçildiği günden bu yana hem ilçe başkanlığı hem de Belediye Meclis grup başkanı olarak sürekli muhalefet ederek; hem Bülent Öz’ü hem de partiyi zor durumda bırakan Harun Arslan, yıllar sonra Çan Belediye Başkanlığı koltuğuna vekâleten oturdu.  Parti yöneticileri ile Milletvekilleri Harun Arslan’a belediyenin iş ve işleyişi hakkında Bülent Öz ile birlikte hareket etmesi talimatı verildiği biliniyor.

 

BÜLENT ÖZ’E YAKIN PERSONELE MOBBİNG YAPMASI BARDAĞI TAŞIRDI

Parti yöneticilerinin ve milletvekillerinin Bülent Öz ile istişare ederek belediyeyi yönetmesini istedikleri Harun Arslan’ın, Bülent Öz’e yakın 16 belediye çalışanlarından birini görevden alan diğer 15 personelin ise göre yerlerini değiştirerek mobbing uygulaması bardağı taşıran son damla oldu.

İLÇE BAŞKANLARI VE CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN PROTESTO

28 Temmuz 2022 günü Çan Belediyesince Geleneksel 57. Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe tüm CHP’li Belediye Başkanlarının yanı sıra CHP ilçe başkanları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ile Milletvekili Özgür Ceylan da davetli olmalarına rağmen katılmadılar.

 

Harun Arslan’ın Başkanvekilliğinde düzenlediği güreşlere sadece CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural ve yardımcıları, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan dışında CHP’liler katılmayarak Harun Arslan’ı protesto ettiler.

 

CHP’li bazı ilçe yöneticilerinin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ile Milletvekili Özgür Ceylan’ın sessiz protesto olarak nitelendirilen tavırlarının önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtiliyor.

 

CHP’LİLER KATILMADI AMA AK PARTİLİLER YALNIZ BIRAKMADI!

CHP’li Belediye Başkanları ile CHP İlçe başkanlarının protesto ederek katılmadığı güreşlere ise AK Partili yöneticilerin katılım göstermesi dikkat çekti. Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Genel Meclis üyesi ve AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin’in yanı sıra AK Partili Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen başta olmak üzere önceki dönem AK Parti İl Genel Meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ile AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin’in protokolde yan yana oturmaları da dikkat çekti!




Bu haber 4552 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI