thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Altılı Masa Tarihin Karanlık Sayfalarına Gömülecektir”
Tarih: 29-12-2022 06:04:31 Güncelleme: 29-12-2022 07:11:31 + -


AK Parti İl Başkanı Naim Makas düzenlediği basın toplantısı ile 2022 yılına dair kısa değerlendirmelerde bulundu. Altılı Masa ve paydaşlarının Çanakkale temsilcilerine yüklenen İl Başkanı Makas, vatandaşların Altılı Masa’ya itibar etmediğini, yapılacak ilk seçimde Altılı Masa ve paydaşlarının tarihin karanlıklarına gömüleceğini söyledi.


“Altılı Masa Tarihin Karanlık Sayfalarına Gömülecektir”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas düzenlediği basın toplantısı ile 2022 yılına dair kısa değerlendirmelerde bulundu. Altılı Masa ve paydaşlarının Çanakkale temsilcilerine yüklenen İl Başkanı Makas, vatandaşların Altılı Masa’ya itibar etmediğini, yapılacak ilk seçimde Altılı Masa ve paydaşlarının tarihin karanlıklarına gömüleceğini söyledi.

 

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, PKK mensubu bir şahıs ile HDP Milletvekili Semra Güzel’in çekildiği fotoğrafın ortaya çıkması sonrasında milletvekilliğinin düşürülmesi oylamasına dikkat çekerek CHP’li Çanakkale Milletvekillerinin oylarını sordu. İl Başkanı Makas yaptığı açıklamaların devamında; “Güzel bir arasözümüz var; ‘Körle yatan şaşı kalkar’ diye. Türkiye’mizi birlikte yönetmek iddiasıyla Altılı Masa’nın sacayağını oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin birbirine benzemez bu tutumu karşısında seçmenin de akıl tutulması yaşadığını biliyoruz ve İYİ Partinin buna da mı eyvallah diyecek merak ediyoruz” dedi.

 

“SAYIN UZ, CHP’NİN TUTUMUNU NASIL DEĞERLENDİRİYOR, SORMAK İSTERİM”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’a da çağrıda bulunan AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “İYİ Partili Sayın Uz’dan merakları giderecek ve kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama da beklemektedir. Buradan kendilerine, CHP’nin tutumunu nasıl değerlendirdiklerini sormak istiyoruz. Kendileri acaba CHP’li vekillere ‘Bu oylamadaki duruşunuz ne olmuştur’ diye sorabilmiş midir” sorularını yöneltti.

 

Altılı Masa’nın tarihin karanlıklarında sayfalarına gömüleceğini ifade eden İl Başkanı Makas; “Milli konularda dahi aynı duruşu sergileyemeyen siyasiler, nasıl olacak da ortak karar alıp bu ülkeyi yönetecek merak ediyoruz. Ayrıca biliyoruz ki, tarih de seçmen de not etmeye devam ediyor” dedi.

 

“GELİBOLU VE AYVACIK DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR”

İl Başkanı Naim Makas konuşmasının devamında Gelibolu ve Ayvacık’ta İlk Ateş Yakma töreni düzenleneceğini hatırlatarak; “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun yoğun gayret ve emekleriyle Perşembe günü Gelibolu, Cuma günü ise Ayvacık doğalgaz ile buluşuyor. İki ilçemizde gerçekleştirilecek olan İlk Ateş Yakma törenine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. İnşallah Ocak ayı ile birlikte tesisat dönüşümü tamamlanmış mekanlarda ocaklar doğalgaz ile yanacak, evlerimiz doğalgaz ile ısınacaktır” dedi.

 

“2022 YILI ÇANAKKALE İÇİN MÜJDELERLE DOLU BİR YIL OLDU”

2022 yılında Çanakkale’de devasa yatırımların hizmete açıldığı, müjdelerle dolu bir yıl olduğunu ifade eden İl Başkanı Makas; “2022 yılı Çanakkale için müjdelerle dolu, devasa yatırımlarım şehrimizde can bulduğu bir yıl oldu. Gerek dünyanın en büyük boğaz köprüsünün açılışı, gerekse adeta Ege’ye yeni bir kapı açtığımız Ayvacık Tünelleri’nin hizmete girmesiyle birlikte Çanakkale bambaşka bir lige yükselerek bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Bu anlamda Türkiye Yüzyılı’nın vatanın dört bir köşesinde olduğu gibi Çanakkale’mizde de inşa edilmeye başlandığına şahitlik ediyoruz” dedi.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI: “TAM SAHA ÇALIŞIYORUZ”

Seçim startını geçtiğimiz ay veren ve hemen hemen Çanakkale’nin tüm ilçelerine ziyaret eden AK Parti teşkilatlarının çalışmaları hakkında bilgi veren Makas; “Bizler de AK Parti Çanakkale teşkilatı olarak 2022 yılı boyunca kadrolarımızla ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy Çanakkale’mizi arşınlayarak hemşerilerimiz ile hemhal olduk. Gerek il gerekse ilçe teşkilatlarımızla binlerce esnaf ve hane ziyaretleri, yüzlerce hasta ziyaretleri, STK buluşmaları, genç ve kadın seçmenlere yönelik saha faaliyetleriyle tam saha çalışırken partimize katılan binlerce yeni üyemizle2022 yılını gönül rahatlığıyla uğurluyor, 2023 yılına yeni hedef ve çalışmalarımızın planlamalarını yaparak giriyoruz. AK Parti; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı inşa edilirken, kendisini yalnızca Türkiye’mizin aydınlık yarınlarına adamış bir kadro hareketi olmaya devam edecektir. 2023 yılının; AK Parti ailesinin, milletine hizmet yolunda kutlu yolculuğuna devam edeceği bir yıl olacağından asla şüphemiz yoktur. AK Parti ailesi olarak kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik eder; sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz” dedi.

 

“HURDALIK SKANDALI KAMUOYUNU AYDINLATMAMIŞTIR”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü G.K.’nın özel bir firmaya hurdalıkları satarak menfaat elde ettiği iddiaları ile ilgili gelişmeler ile ilgili sorulan soruya ise şöyle yanıt verdi; “İl Başkanı olarak kendim, Merkez İlçe Başkanım ve belediye meclis üyelerimiz toplantıda bu soruyu gündeme getirdik. Hurdaları sattığı iddia edilen Belediye Müdürü hakkında adli soruşturma açıldığı gerekçesi ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kamuoyunu tatmin eden bir açıklama yapmamıştır. Adli soruşturma gerekçesinin arkasına saklanmaması gereken tek kişi Çanakkale Belediyesi Başkanıdır. Adli soruşturma sürse bile; soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan bu müdürün, hurdalıkları satıp satmadığı, sattı ise bir kerelik midir? Yoksa geçmişten beri bu şekilde satış yapılmış mıdır, kamuoyunu tam ve doyurucu bir şekilde açıklama yapmaları gerekmektedir” dedi.




Bu haber 1778 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI