thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Annesi ve Kayınvalidesi Hayatını Kaybetti

Tarih: 26-03-2021 06:02:48 Güncelleme: 26-03-2021 08:09:48 + -


Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci yönetimindeki otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada, Demirci'nin annesi ve kayınvalidesi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.


Annesi ve Kayınvalidesi Hayatını Kaybetti

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci'nin idaresindeki 55 LL 025 plakalı otomobil ile 16 ADT 16 plakalı Osman T., idaresindeki minibüs, kayganlaşan yolda çarpıştı. Kazanın etkisiyle 2 araç yol kenarına savrulurken, araçlarda bulunan Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci'nin kaza dayaralanan eşi Nevin Demirci, kızı Elif Demirci, kayınvalidesi Adife Ekmekçi ile minibüste bulunan Önder Ç,BursaYüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye e polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılırken, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci'nin eşi Şaziye Demirci'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

 

ANNESİ VE KAYINVALİDESİ HAYATINI KAYBETTİ

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci'nin annesi Şadiye Demirci kaldırıldığı Kestel Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. BursaYüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren kayınvalidesi Adife Ekmekçi'nin de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

BURSA VE ÇANAKKALE VALİSİ HASTANEDE ZİYARET ETTİLER

Meydana gelen kaza sonrasında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Bursa'ya gitti. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile Bursa Valisi Yakup Canbolat trafik kazası geçiren Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ile ailesini tedavi gördükleri Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaretten önce kazayla ilgili açıklama yapan Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Malumunuz Çanakkale Orman Bölge Müdürümüz elim bir trafik kazası geçirdi. Kazada ailesinden vefat edenler oldu. Üzüntülü bir kaza, keşke olmasaydı. Biz ailesinin geri kalanlarına şifalar diliyoruz. Orman Bölge Müdürümüzün durumu gayet iyi" diye konuştu.Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ise "Arkadaşımıza geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulunmak üzere geldik. Sayın Valimizin dediği gibi durumları iyi, yaralıların tedavileri devam ediyor" ifadelerini kullandı. Vali Aktaş ile Vali Canbolat açıklamanın ardından yanındaki heyetle beraber yaralıları ziyaret etti.




Bu haber 10370 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI