thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Ağustos'ta Başka, Eylül'de Başka..

Tarih: 23-09-2023 06:32:47 Güncelleme: 23-09-2023 07:09:47 + -


Ağustos ayında Çanakkale’de bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Ülgür Gökhan 5’nci kez adaylığını açıkladıktan sonra “Kılıçdaroğlu değişmelidir” sözleriyle dikkat çekmişti. Ülgür Gökhan aradan geçen 50 gün sonrasında CHP Genel Merkezine giderek Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını Resmi sosyal medya hesabından paylaşan Gökhan “Tebriklerimi sundum” ifadelerini kullanması dikkat çekti!


Ağustos'ta Başka, Eylül'de Başka..

CHP teşkilatları Çanakkale Belediye Başkanlığı için adaylığı “Ön Seçim” şartına bağlayan Ülgür Gökhan’ın paylaşımını konuşuyor. Ağustos ayı başında Çanakkale’de sosyal medyadan yayın yapan bir kanala konuk olan Ülgür Gökhan, 5’nci kez aday adaylığı açıklamış ve “Üye Bazlı Ön Seçim” olursa aday olacağını duyurmuştu. Programda 13 defa seçim kaybetmesine rağmen halen CHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturan Kılıçdaroğlu için ise; “..Genel Başkan kaybetti. Olmadığı zaman o zaman yapacak fazla bir şey kalmadı artık. Dolayısıyla artık bir başka genel başkan ve yönetim oluşmasında yarar var. Ben, benim görüşüm bu” sözleriyle Kılıçdaroğlu’nun başarısızlığına dikkat çekerek değişmesi gerektiğinin altını çizmişti.

“KURULTAYI YİNE KAZANACAK” DENİYOR!

O günlerde Kılıçdaroğlu’nun yoğun bir şekilde CHP Genel Başkanlığından istifası isteniyordu. CHP Kurultay’a gitme kararı aldı ve kongre takvimi açıklandı. İlçe seçimleri büyük oranda tamamlanırken; bazı illerde ise il başkanlığı seçimleri de bitti. CHP içerisinde ise hava Kılıçdaroğlu’nun kurultay’da bir kez daha kazanacağı ve CHP Genel Başkanlığını sürdüreceği rüzgarı esmeye başladı.

50 GÜN SONRA “TEBRİKLERİMİ İLETTİM..”

Ağustos ayı başında Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybettiğini kabul etmesi gerektiğini ve istifa etmesi gerektiğini açıklayan Ülgür Gökhan ise 50 gün sonra CHP Genel Merkezini ziyarete gitti! Ülgür Gökhan’ın genel Merkeze gitmesi ve Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çekmesi CHP içerisinde tepkileri de beraberinde getirdi. Kongreleri kaybeden Ülgür Gökhan’ın CHP Genel Başkanıyla fotoğraf çektirip paylaşması CHP içerisinde “Ön seçimden vazgeçti, atanmak istiyor” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

"YÜCE RABBİM İKİNİZİNDE KOLTUĞU BIRAKTIĞI GÜNÜ BİZE GÖSTERSİN"

Ülgür Gökhan’ın Kemal Kılıçdaroğlu ile sosyal medyada fotoğrafını paylaşıp “9 Eylül 2023' de 100 yaşına giren Cumhuriyetle yaşıt partimizi ve Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek tebriklerimi sundum. Bu vesileyle yerelde ve genelde siyasi gelişmeleri de değerlendirme fırsatı bulduk, alakası için çok teşekkür ederim” paylaşımında bulunması partililer ve vatandaşlardan ağır tepki çekti.

 

Gökhan ve Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarına “Yüce rabbim ikinizin de koltuğu bıraktığı günü bize göstersin” “CHP 101’nci yaşına inşallah sizler olmadan girer..” “Sayın Başkan, neyi tebrik etiniz o kişinin” şeklinde yorumlar yapıldığı görüldü..




Bu haber 1958 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI