thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Aday Değilim" Dedi.. Alkışlarla “Yeniden” Seçildi!

Tarih: 21-06-2022 11:10:37 Güncelleme: 21-06-2022 11:24:37 + -


Koltuğa oturanın bir daha asla kalkmadığı, kalkmak istemediği bir ülkede eşine az rastlanır bir seçim Biga’da gerçekleşti. “Ben buraya kadar getirebildim, artık aday değilim, aday olan arkadaşı da desteklerim” diyen Kooperatif başkanını üyeler zorla seçerek 3 yıl daha görev verdiler!



Yeni Marmara İşçi Öğrenci Personel Turizm Karayolu Taşıma Kooperatifi TOKİ Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen genel kurula yeni yönetimin seçimi ve üyelerin pandemi ve akaryakıt zamlarıyla ilgili şikâyetleri damga vurdu. Genel Kurulda Karabiga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atilla Özbahadır, Biga Şoförler Odası Denetim Kurulu Başkanı Necmi Öz ve denetim kurulu üyesi Serhat Asker de hazır bulundular.

 

“BEN BURAYA KADAR GETİREBİLDİM.. ADAY DEĞİLİM”

Genel Kurul'da bir konuşma yapan Yeni Marmara İşçi Öğrenci Personel Turizm Karayolu Taşıma Kooperatifi Başkanı İsmail Gül, koltuktan kalktı ve "Kooperatifimizi çok zor koşullardan bugünkü duruma getirdik. Önemli bir mesafe katettik. Bu yıl 2 ihale aldık. Akaryakıt zamları, pandemi derken çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Ben elimden geleni yaptım. Çınaraltı dedikodular, ekonomik koşullar beni de çok yordu. Konuşacaksak burada konuşalım. Kooperatifimizi buraya kadar getirdik. Ben aday değilim. Kim aday olacaksa desteklerim. Seçilen yönetime de her türlü desteği normal bir üye olarak veririm. Ben buraya kadar getirebildim. Bu mücadelede yalnız kaldım. Yutkundum. Akaryakıt zamları, pandemi derken her biriniz çok zarar ettiniz. Büyük bir azimle bu mücadeleyi sonuna kadar getirdiniz. Bizler de bunun karşılığında aldığımız ihalelerle ilgili teşekkür aldık" ifadelerini kullandı.

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR.. ADAY ÇIKMAYINCA YENİDEN SEÇİLDİ!

Kooperatif ortaklarının ısrarlı bir şekilde yeniden başkan olması gerektiğini söylemesi üzerine bir süre genel kurulda ikna çabası sürdü. Aday çıkmayınca Başkan İsmail Gül ve genel kurulda oluşturulan yönetimi 3 yıllığına yeniden seçildiler. Faaliyet raporları ve denetim raporları okundu ve onaylandı. Mevcut yönetim üyelerin oybirliğiyle ibra edildi. Genel Kurul'da ayrıca D2 belgelerinin yanı sıra TÜRSAB belgelerinin de alınması oybirliğiyle kabul gördü.

 

Yeniden seçilen Başkan İsmail Gül, mevcut yönetimine teşekkür ederken, yeni yönetimiyle de fotoğraf çektirdi. Seçim sonucunda İsmail Gül başkanlığındaki yönetim şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu üyeleri: İsmail Çakmak, Erdoğan İnce.

Denetim Kurulu üyeleri: Rıdvan Demirtaş, Harun Can.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri: Hüseyin Koyuncu, Recep Fuçucuoğlu, Nurettin Özdemir.

Denetim Kurulu yedek üyeleri: Atilla Özbahadır, Erol Kaş.




Bu haber 4295 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI