thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Vatandaşın Düştüğü Hale Bak..!

Tarih: 18-10-2018 07:08:15 Güncelleme: 18-10-2018 07:22:15 + -


Sosyal medyada iş ve aş istemeye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’e eşiyle birlikte gittiklerini ve hakarete uğradığını açıklayan vatandaş şaşırtmaya devam ediyor! Yaptığı paylaşımların haberlerde yer alması sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in ofisine davet edilen ve Ölçek’ten iş sözü aldıktan sonra özür dileyen Cavit Arsay, paylaşımlarının yanlış anlaşıldığını açıklamıştı. Dün gece yine paylaşımlarda bulunan Arsay ilk iddialarının arkasında durarak “Boş boş laflarla pe


Vatandaşın Düştüğü Hale Bak..!

Sosyal medyada iş ve aş istemeye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’e eşiyle birlikte gittiklerini ve hakarete uğradığını açıklayan vatandaş şaşırtmaya devam ediyor! Yaptığı paylaşımların haberlerde yer alması sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in ofisine davet edilen ve Ölçek’ten iş sözü aldıktan sonra özür dileyen Cavit Arsay, paylaşımlarının yanlış anlaşıldığını açıklamıştı. Dün gece yine paylaşımlarda bulunan Arsay ilk iddialarının arkasında durarak “Boş boş laflarla peynir gemisi yürümez” diyerek hakaret ve kovulma iddialarını tekrar dile getirdi!

 

“AK PARTİ YILDIRAY ÖLÇEK’İN ÖZEL MÜKLİYETİ Mİ?”

İki gün önce işsiz bir vatandaşın yaptığı paylaşımlar Çanakkale’de infial yarattı. Cavit Arsay isimli vatandaş 15 yıllık AK Parti üyesi eşiyle birlikte iş istemeye gittikleri AK Parti Merkez İlçe binasında İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek tarafından önce hakarete uğradıklarını ardından da kovulduklarını iddia etti. Sesini duyurabilmek için sayısız defalar aynı paylaşımı sosyal medyada paylaşan Cavit Arsay yaptığı paylaşımda eşi ile birlikte kendisini kovduğunu iddia ettiği AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek hakkında “AK Parti Yıldıray Ölçek’in özel mülkiyeti midir?” sorusunu yöneltmişti.

 

İŞ SÖZÜ ALINCA “YANLIŞ ANLAŞILDIM ÖZÜR DİLİYORUM” DEMİŞTİ!

Cavit Arsay’ın yaptığı paylaşımlar basın mensuplarının da dikkatini çekince açıklamaları haber oldu. Basında yer alan olay sonrasında Cavit Arsay ve eşi Serpil Arsay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek tarafından ofisine davet edildiler. Burada yapılan görüşmeler sonrasında Serpil ve Cavit Arsay çifti sorunlarının çözüleceği sözünü aldı.

EL SIKIŞTILAR.. AK PARTİ MERKEZ İLÇE BASINA SERVİS ETTİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile el sıkışarak resim çektiren Cavit Arsay ve eşinin fotoğrafları ve açıklamaları da bizzat AK Parti Merkez İlçe Başkanlığınca basına servis edildi. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından basına servis edilen açıklamasında Cavit Arsay’ın şu ifadelerini kullandığı dile getirildi; “Merkez İlçe Başkanımız Yıldıray başkanımı eşimle önceki gün parti binasında ziyaret ettik. Uzun süredir işsiz olduğum için psikolojik olarak zorlu bir süreçten geçiyordum. Binada sıkıntılarımdan dolayı biraz sesimin tonunda yükselme oldu. Partiden de ayrıldık. Daha sonra sosyal medya hesabımdan bir paylaşım yaptım ancak paylaşımım yanlış anlaşıldı. Bu yüzden bugünde başkanımı ofisinde ziyaret ederek kendisinden özür diledim. Sorunumuz da çözüm buldu.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ise ziyarette; “Cavit ve Sevgi kardeşimizin her zaman yanındayız. İlçe binasında o anki psikoloji ile Cavit kardeşimiz fevri davrandı. Biz kendisini hoşgörü ile karşıladık. Sorunlarına çözüm bulduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi!

SORUNA ÇÖZÜM BULUNAMAYINCA!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in eşi ve kendisine hakaretler edip ardından da kovulduklarını açıklayan Cavit Arsay, ofisinde yaptığı ziyarette “Yanlış anlaşıldım özür diliyorum. Sorunumuz çözüldü” ifadelerinin basında yer almasında saatler sonra ilk ifadesine geri dönüş yaptı!

 

“BOŞ BOŞ VAATLERLE ÖZÜR DİLENDİ. ÖZÜR DİLEYECEĞİNE..”

Yıldıray Ölçek’in kendisi ve eşine hakaret ettiğini ve kovulduklarını tekrar iddia eden Cavit Arsay; “Bugün gittik görüştük. Boş boş laflarla peynir gemisi yürümez. Boş boş vaat le özür dilendi bomboş özür dileyeceğine buradan defolun bir daha buraya gelmeyin derken düşünecekti 15 yıllık üyeye”

 

“Çanakkale ve kamuoyuna duyuru dün saat.15 ve 15.30 Çanakkale ak parti ilçe başkanı Yıldıray Ölçek tarafından eşimle birlikte kovulduk ve saat 10 ve 10.30 da boş vaatlerle ilçe başkanının mali müşavirlik bürosuna götürüldük verilen vaatler boş lafdan ibarettir”

 




Bu haber 9599 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI