thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Türk-Japon Dostluk Topluluğu'ndan Ücretsiz Japonca Kursu

Tarih: 01-10-2019 14:41:39 + -


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Japonca öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri her sene olduğu gibi bu yılda ücretsiz Japonca kursu vermek için kayıtlara başlıyor.


Türk-Japon Dostluk Topluluğu'ndan Ücretsiz Japonca Kursu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Japonca öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri her sene olduğu gibi bu yılda ücretsiz Japonca kursu vermek için kayıtlara başlıyor. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi Türk Japon Dostluk Topluluğu 2019 Japonca kursu yönetimi adına Hümeyra Eskin yaptığı açıklamada; "Kursumuz her sene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Japonca öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri tarafından gönüllü olarak verilmektedir. Bu kursu vermemizin amacı Japonya, Japonca ve Japon kültürünü tanıtmak, Çanakkale'mizden başlayarak halkımızın Japonya ve Japon kültürü hakkındaki bilgisini arttırmak ayrıca az da olsa Türk Japon ilişkilerinin gelişmesinde katkımız olmasını istememizdendir" ifadelerini kullandı.

 

ÜÇER EĞİTMEN HER CUMARTESİ ÜCRETSİZ JAPONCA ÖĞRETECEK

Japonca Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri tarafından verilecek olan ücretsiz Japonca eğitimi hakkında bilgiler veren Hümeyra Eskin; "Derslerimiz her derste sorumlu öğretmen kontrolü altında üçer eğitmen tarafından verilmektedir. Kursumuz ÇOMÜ Anafartalar kampusunda (Eğitim Fakültesi) her hafta Cumartesi günleri yapılmaktadır. Öğrenci sayısına bağlı olarak öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturum olarak verilecektir. Oturumlar 2 ders saatinden (2x45) oluşmaktadır. Tüm Çanakkale halkı vereceğimiz Japonca eğitiminden ücretsiz olarak faydalanabilirler" dedi.

 

ÜCRETSİZ JAPONCA KURSU KAYITLARI BAŞLIYOR

Hümeyra Eskin 2019 yılı Japonca Kurs kayıtlarının başladığını belirterek; 12 Ekim 2019 Cumartesi günü başlayacak olan kursların 14 Aralık 2019 günü tamamlanacağını söyledi. Ücretsiz Japonca Kursuna kayıt olabilmek için ise; 3-4 Ekim 2019 tarihleri arasında 09.00 ile 16.30 saatleri arasında başvuru yapılabilecek.

 

İletişim için: japoncakursu2019@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.





Bu haber 3752 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI