thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Rıdvan Uz; “CHP Bu Yanlıştan Dönmelidir”

Tarih: 24-12-2017 13:16:52 Güncelleme: 25-12-2017 09:41:52 + -


ÇATÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Uz, CHP İl Kongresinin Kolin Otel’de yapılmasına tepki gösterdi. Geçtiğimiz Şubat ayında dernek olarak davet ettikleri Meral Akşener’in Çanakkale’de konuşmaması için Kolin Otel tarafından toplantı salonunda elektriklerin kesilmesini hatırlatan Rıdvan Uz; “CHP bu yanlıştan dönmelidir” açıklamasında bulundu.


Rıdvan Uz; “CHP Bu Yanlıştan Dönmelidir”

ÇATÜMSİAD Yönetim Kurulunun davetlisi olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz 11 Şubat tarihinde Çanakkale’de konferans vermek için gelmişti. Konferans yeri olarak da Kolin Otel uygun görülmüş, dernek yönetimi ile otel yetkilileri arasında da anlaşma sağlanarak kira bedeli dahi yatırılmıştı. Konferans günü Çanakkale’ye gelen Meral Akşener’i ise Kolin Otel’de kötü bir sürpriz bekliyordu. Otelin Megaron Salonu’nun kira bedeli yatırılmış, sözleşmeler imzalanmış olmasına rağmen otel yönetimi önce salonun kapılarını kilitlemiş sonrasında salonun kapılarını açsa da salona elektrik vermemişlerdi. Yaşanan bu olayları unutmayan ÇATÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Uz, CHP’nin İl Kongresinin bu otelde yapılacağını öğrenmesi üzerine sosyal medyadan CHP yönetimine çağrıda bulundu.

 

ÇATÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Uz, sosyal medyada yaptığı çağrıda; “Kolin otelde gerçekleştirdiğimiz daha doğrusu tüm art niyetli engellemelere rağmen sayın İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendinin cesur tavrı Çanakkale halkımızın dirayeti ve sağduyusu ile yapabildiğimiz programımız hala Türk milletinin ve Çanakkale’mizin hafızalarında yer almaya devam ederken, Çanakkale’mizin tek yürek olarak net tavır ile bu oteldeki programlarını iptal ettirmeleri unutulmamış ve Bir Çanakkale duruşu ortaya konmuş iken CHP’nin İl kongresini bu otelde yapıyor olması en hafif tabiriyle Çanakkale’yi yok sayması ve iktidarla saf tutması anlamı taşır. CHP bu yanlıştan derhal vazgeçmelidir” ifadelerine yer verdi.




Bu haber 4385 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI