thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Pılını Pırtını Topla Çanakkale’den Defol. Seni İstemiyoruz!”

Tarih: 25-01-2018 07:16:32 Güncelleme: 25-01-2018 08:18:32 + -


MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer ile ilgili sosyal medyada şok ifadeler kullandı. Peş peşe yaptığı açıklamalarda Hakan Pınar, Rektör Acer’e tatil dönüşü istifa etmesini ima ederek kadrosunun bulunduğu okula geri dönmesini önerdi. Elinde bir takım belgeler olduğu belirten MHP İl Başkanı Pınar önümüzdeki hafta bunları kamuoyuna açıklayacağını belirtti.


“Pılını Pırtını Topla Çanakkale’den Defol. Seni İstemiyoruz!”

MHP İl Başkanı Hakan Pınar dün gece yarısı peşpeşe yaptığı paylaşımlarda ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’i hedef aldı. Rektör Acer ile birçok ifade paylaşan MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Acer’in tatil döüşü istifa ederek kadrosunun bulunduğu okula geri dönmesini aksi takdirde Çanakkale’deki siyasi dengeleri bozacağını da belirtti. MHP İl Başkanı Hakan Pınar’ın ÇOMÜ Rektörü Yücel Acer ile ilgili yaptığı paylaşımlarda ise şu ifadelere yer verdi;

 

“-18 Mart Üniversitesi dedik ya hikâyemiz belgeleri ile devam ediyor. Az’dan az, çok’dan çok gitsin. Rektör hoca esip yağıyor ya biz en kısa sürede kimin tarlasına ne kadar yağmur düşmüş, belgeleri ile şu üniversiteyi hele bir konuşalım.”

 

“-Yarın sabah eski Rektör Yardımcısı mevcut rektörün canı ciğeri belge koyduğumuz halde Sayın Rektörümüzün zor zahmet çok da üzülerek görevden aldığın yardımcısı, sonra yine kahroldunuz diğer yardımcısı hele az bekle hoca sırayla paylaşacağız. İngiltere sonrası ve senin kayığına binenler, sana iyi tatiller bak çadır nasıl karışıyor. Artık pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.”

 

“-Sayın Hoca biz Vatan sevdalıları diyoruz, sen FETÖ, İsmailağa, Menzil Diyorsun. De bakalım nereye kadar, elbet bir gün vatana sevdalılar bir gece ansızın gelir. Sen de İngiltere’de diz çöküp hemhal olduklarınla beraber pılını pırtını toplayıp gidersin.”

 

“- Kılıç çekildi Türk töresinde kılıç kan görmeden kınına girmez. Hoca bize çok fazla mesai harcatmadan tatil dönüşü kadronun olduğu okula dön. Aksi halde Çanakkale’de ki tüm siyasi dengeleri bozacaksın.”

 

“-Üniversitenin senin çiftliğin olmadığını Araştırma Hastanesindeki rezaletleri belgeleri ile biz Çanakkale’ye sunalım Çanakkale hakem olsun. Sende bu üniversitenin senin çiftliğin olmadığını gör.”

 

“-Şu sen Bülent Turan’ın yanına git sen Ayhan Gider’e yakın dur bizde Sendikada olalım diyen ve düne kadar senin şemsiyen altındaki FETÖ’cüler kim, hoca hatta Edirne’de gayri ahlaki bilmem ne bulalım gizlice fotoğraflarını çekelim diyenler şu an da Üniversitede hangi görevde.... Belge mi inşallah biri şikâyet eder de yarın savcı beni çağırır.”

 

“-Hoca hasılı kelam sen gidersin biz kalırız, sel ve kum misali. 18 Mart Üniversitesi Rektörü Tatil Dönüşü pılını pırtını topla ve Çanakkale’den defol seni istemiyoruz. Neden mi belgeleri ile bu hafta Çanakkale kamuoyuyla paylaşacağız.”

 

“-18 Mart Üniversitesindeki onurlu ve haysiyetli hocaları da bu mücadelede doğru tarafta yer almaya davet ediyorum. 18 Mart Üniversitesi Rektörü hakkında yazdıklarımla ilgili Cumhuriyet Savcılarına kendimle yani Hakan Pınar’la ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Beni lütfen ifadeye çağırın, ahlakım gereği kimseyi gammazlamam devlet sorarsa bildiklerimi söylerim”




Bu haber 16220 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI