thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Mart'ın Sonu Bahar Olacak"

Tarih: 11-03-2019 06:16:56 Güncelleme: 11-03-2019 07:00:56 + -


Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan'ın adaylık ve projelerinin tanıtım toplantısı büyük coşkuya sahne oldu. Yüzlerce Partilinin yanı sıra İYİ Partililerin de katıldığı tanıtım toplantısında Ülgür Gökhan "Emanetinize aşkla baktım, gözüm gibi baktım" dedi. Çanakkale Belediye Başkanlığından büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Gökhan; yeni dönem için ise "Bir Kez Daha Varım" dedi Gökhan; "Derdimiz Çanakkale'nin keyfini kaçırmadan büyüyüp gelişmesinin önünü açmaktır . Birlikte ne kadar doğru i



Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan'ın adaylık ve projelerinin tanıtım toplantısı büyük coşkuya sahne oldu. Yüzlerce Partilinin yanı sıra İYİ Partililerin de katıldığı tanıtım toplantısında Ülgür Gökhan "Emanetinize aşkla baktım, gözüm gibi baktım" dedi. Çanakkale Belediye Başkanlığından büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Gökhan; yeni dönem için ise "Bir Kez Daha Varım" dedi Gökhan; "Derdimiz Çanakkale'nin keyfini kaçırmadan büyüyüp gelişmesinin önünü açmaktır . Birlikte ne kadar doğru işler yaptığımızı görüyorum. Daha çok üretmek için duyduğum heyecan daha da artıyor. 5 yıl daha kenti sizlerle birlikte yönetmek için, kentinden geleceğe umutla bakmak için sizlerle birlikte varım diyorum" dedi.

 

Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan'ın adaylık ve tanıtım toplantısı oldukça geniş katılımla gerçekleşti. CHP Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erke,  CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve yönetimi, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve yönetimi, İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz, İl Genel Meclis adayları, Belediye Meclis adayları ile CHP İlçe Belediye başkan ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra partili vatandaşlar katılım gösterdiler.

ORTAK NOKTA: MART'IN SONUNDA BAHAR VAR!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Tanıtım toplantısında partililere CHP İl Yönetimi tarafından hazırlatılan tanıtım filmi izlettirildi. Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, CHP Milletvekili Özgür Ceylan, İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, CHP Genel Başkan yardımcısı Muharrem Erkek  konuşma yaptılar.  Konuşmacıların tümünün vurgu yaptığı iki konu vardı. Türkiye'de Beka sorunu olmadığını ve Mart'ın sonunda Bahar'ın geleceğine dikkat çektiler.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Alkışlar ve tezahüratlarla sahneye çıkan CHP Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan açılış konuşmasında şunları söyledi; "Çok değerli hemşerilerim ve İYİ Partili dostlar. Öncelikle Çanakkale'de birlikte yola çıktığımız İYİ Partili dostlarımıza ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na özellikle teşekkür ediyorum, bana bir kez daha Çanakkale'ye hizmet etme imkanı tanıdığı için" dedi.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVE TALİP OLDUĞUMUN FARKINDAYIM"

Millet İttifakının ortak adayı olan Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan konuşmasının devamında Çanakkale Belediye Başkanlığının çok önemli ve özel bir görev olduğunu belirterek; "Elbette ki çok önemli bir görevi üstlenmeye talip oluyorum. Üç dönemdir Çanakkale de Belediye Başkanlığı görevimi yani sizleri temsil etme görevimi yapıyorum. Sizin emanetinize 5 yıl boyunca nasıl sahip çıktığımı gösteren bir filmi beraber izledik. Çanakkale'de Partimizin Çanakkale'de 1968 yılından bu yana dirsek çürütenler, akıl yoranlar, bayrak asanlara teşekkür ediyorum" dedi.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİME SÖZ VERİYORUM"

Geçmiş dönemde görev yapmış Belediye Başkanlarına, partili yönetici ve milletvekillerine teşekkürlerini sunan Ülgür Gökhan; "Geçmişten günümüze partimizin Çanakkale'de iktidarda kalması için mücadele vermiş, bugün aramızda olamayan, hayatını kaybedenleri saygı ve minnetle anıyorum. Mücadeleye devam edeceğime söz veriyorum" dedi.

 

"EMANETİNİZE AŞKLA BAKTIM, GÖZÜM GİBİ BAKTIM"

Ülgür Gökhan tanıtım toplantısında kendisinden önceki Belediye başkanlarının ve partili yöneticilerin görsellerinden oluşan video gösterisi izletti. Konuşmasına devam eden Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan; "13 Ağustos 2002 yılında Sayın İsmail Özay'dan Çanakkale Belediyesi mührünü teslim aldım. Aldığım mührün benim için önemi çok büyüktü. Bu kentin esenliğinin gelişmesinin simgesinin mührüdür. Ona gözüm gibi bakmalı çocuklarım gibi korumalı, eşim gibi aşkla sevmeliydim. 2002 yılından bu yana 17 yıla yakın bir zaman geçti.  17 yıl önce, 17 plakalı bu şehre karşı heyecanım ve aşkım hiç bitmedi. 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sürekli artan bir başarı ile partimizin bayrağını sürekli yukarılara taşıdık. Ama belediye kapısından girince asla partizanlık asla yapmadım. Sizler bana güvendiniz, Çanakkale'yi bana emanet ettiniz. Sizler beni Çanakkale'yi onurla temsil etmeye layık gördünüz. Bende sizlerin desteği ile yeni dönemde Çanakkale tarihinden iyi bildiğim Sosyal Demokrat Belediyeciliğin meşalesini gururla ve onurla  tekrar taşımak için yola çıktım" dedi.

"ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI OLMAK BÜYÜK BİR AYRICALIKTIR"

Millet İttifakının ortak adayı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin çok farklı bir seçim olduğuna dikkat çekerek; kendisinin en güçlü dönemi olduğunu söyledi; "Bu seçim çok daha farklı bir seçim. Kendimi en güçlü hissettiğim dönemdeyim. Çünkü her geçen gün artan deneyimime ek olarak ön seçimle sizlerin oyları ile artan güveniniz ile aday olarak devam ediyorum. Şöyle bir geriye dönüp bakmak istiyorum. 2002 yılından bu gününe değişen dünya ile birlikte kentimizde de birçok şey değişti. Çanakkale'de nüfusumuz arttı. Bugün 136 bin kişiyiz. Hizmetler çeşitlendi, kent genişledi, belediyecilik anlayışı değişti, çocuklarımız büyüdü, farkındalıklarımız değişti.  Değişmeyen tek şey içimizdeki Çanakkale aşkı oldu, Çanakkale'ye hizmet etme sevdamız oldu. Her zaman belirttiğim gibi; Çanakkale'nin belediye başkanı olmak bir ayrıcalıktır. Bende bu konuda kendimi hep şanslı hissettim. Biliyorum ki böylesine güzel bir coğrafyada, değerli insanlarla yaşamak, kenti yönetmek her belediye başkanının şansı değildir."

"ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR"

Çanakkale Belediye Başkanı olmanın büyük bir onur ve gurur kaynağı olmasının yanında büyük bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Ülgür Gökhan; "Ama bu görevin aynı zamanda çok büyük sorumluluk getirdiği de bir gerçektir. Çünkü, Çanakkale tarihiyle, destanları yla Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin ön sözünün yazıldığı yerdir. Çanakkale, 1915 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, her adımda binlerce şehidin canıyla kanıyla yedi düveli titretmiş destansı bir kenttir. İşte bu yüzden Çanakkale Belediye başkanı olmak her yiğidin harcı değildir. Böylesine özel, böylesine güzel ve önemli dünya tarihinin akışını değiştirmiş, tarihsel bir öneme sahip bir kentin Belediye Başkanı olma ayrıcalığına 17 senedir beni layık gördüğünüz için her şeyden önce sizlere teşekkür eder minnetimi sunarım" dedi.

 

"MARTIN SONUNU BAHAR ETMEMİZE ÇOK AZ KALDI"

Çanakkale'de yerel seçimleri ciddi bir oy farkıyla kazanacaklarına inancının tam olduğunu vurgulayan Ülgür Gökhan; "Yoğun bir seçim dönemini başarıyla bitmemize çok az kaldı. Bu dönemde de her seçim döneminde olduğu gibi kulağınıza çok şeyler gelecektir. Rant diyeceklerdir, eleştirenler olacaktır, bunları artık deneyimledik. Sizler her seferinde başınızı dik tuttunuz hem de cevabınızı esirgemeyiniz. Çünkü ben hem sade bir vatandaş olarak hem de bu kentin Belediye Başkanı olarak hayatım boyunca hiçbir yolsuzluğa, ranta müsaade etmedim, etmem de. Sizlerin emanetini korumak ve kollamak benim en önemli görevimdir. Bizde emanete ihanet etmek, Halka ait olanı yandaşlara peşkeş çekmek yoktur. Üç İ konusunda; yani İmar, İhale ve istihdam konularında şeffaf ve adalet olmazsa olmazlarımız oldu. Aynı yoldan doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceğiz" dedi.

"EN TEMEL İLKEM ŞEFFAFLIK VE DENETLENEBİLİR OLMAKTIR"

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuşmasına şöyle devam etti; "Güveninizle seçildiğim başkanlık sürem boyunca en temel ilke siz kentlilere hesap verebilir, denetlenebilir bir başkan olmaktır. Yollar alt yapılar elbet yapılır ama asıl olan bu hizmetleri kullanacak olan insanların yaşamına katkı sunmaktır. İnsanlık onuru ve haklarını korumak ve kollamaktır. Kent demek insanların özgür ve eşit, kardeşçe ve dayanışma içerisinde yaşaması demektir."

"ÇANAKKALE'NİN GELECEĞİNİ TASARLAMALI, YAŞANABİLİR BİR KENT BIRAKMALIYIZ"

Çanakkale'nin geleceği için yeni dönemde birçok faaliyette bulunacaklarına dikkat çeken Ülgür Gökhan, "Her geçen gün büyüyor, değişiyor ve gelişiyoruz. Bilgi teknolojileri sürekli gelişiyor. Gelişen dünyaya ayak uydurmak zorunlu. Çağın gerisinde kalanı sistem affetmiyor. Artık ülkeler değil, şehirler birbiriyle yarışıyor. Tam da bu sebeple geleceği doğru ve akılcı yöntemlerle iyi tasarlamak, 100 yıl sonra Çanakkale'de yaşayacaklara iyi bir gelecek bırakmalıyız. Çanakkale'nin geleceğini, tarımı, turizmi, üniversiteyi, yerelden kırsala ekonomik kalkınmayı akıl ve bilimi yücelterek yapmak zorundayız. Şehrin planlı gelişimi için ortak akılla birlikte yürünecek yol haritasını geç kalmadan planlamalıyız. Çanakkale Belediye olarak bu planlamaya öncülük etmek istiyoruz. Bu bağlamda bölgede yer alan yerleşmelerin arasında dayanışma ve yardımlaşmanın öne çıkartıldığı, birbirinden destek alarak dünya ölçeğinde rekabeti güce sahip olabileceği yerleşmeler ağı kurmak istiyoruz. Bütüncül, teknolojiye dayalı oluşturulacak, mekansal stratejik planlarla su kaynaklarımızla, ormanlarımıza, tarımımıza doğal hayatımıza şehre uzun vadeli bakış açısı sunmak istiyoruz. Mevcut planlamayı tamamlayarak ; Çan yoluna doğru genişleyerek uydu kentler oluşturacağız. Gelibolu, Bozcaada ve Gökçeada ile birlikte, kültürel değerler gibi Çanakkale kıyılarının bütünleşik planların önünü açacağız. Kazdağları'nın doğal kaynaklarını havza bazında Sarıçay hava planı yapacağız. Tarihi ve doğal değerleri ile Turizm kenti olan Çanakkale'nin hak ettiği turizmden pay alması için adımlar atacağız. Üniversite kenti akademik çalışmalarının dünyaca ilinir ve öğrencilerin ilk tercihi olması için el birliği için çalışacağız. Kamu alanlarının şehir alanlarının dışına çıkartılması için bir projemiz vardı, bunun takipçisi olacağız. Kentimiz güzel, keyifli, yaşanılası, derdimiz Çanakkale'nin keyfini kaçırmadan büyüyüp gelişmesinin önünü açmaktır . Birlikte ne kadar doğru işler yaptığımızı görüyorum. Daha çok üretmek için duyduğum heyecan daha da artıyor. 5 yıl daha kenti sizlerle birlikte yönetmek için, kentinden geleceğe umutla bakmak için sizlerle birlikte varım diyorum" dedi.




Bu haber 6430 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI