thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Marmara Bölgesi İşbirlikleri Toplantısı Çanakkale'de Gerçekleşti

Tarih: 24-08-2022 07:56:14 Güncelleme: 24-08-2022 08:02:14 + -


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmara Bölgesi İşbirlikleri Proje Toplantısı, Çanakkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Marmara Bölgesi İşbirlikleri Toplantısı Çanakkale'de Gerçekleşti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Marmara Bölgesi'ndeki illerin belediyeleri ile karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilebilmesi amacı ile düzenlenen çalışmalar kapsamında, İBB yetkilileri ile Çanakkale Belediyesi yöneticileri arasında düzenlenen toplantılar devam ediyor.

 

Çanakkale Belediyesi ev sahipliğinde Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar, Özleyiş Çetin ve M. İrfan Mutluay, birim müdürleri ile İBB yöneticileri ve İBB iştiraki olan şirketlerin yöneticileri katıldı. Toplantıda İBB heyetini Çanakkale'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Gökhan, İBB Başkanı Ekram İmamoğlu'nun önceliğinde başlatılan işbirliği programının, tüm Marmara Bölgesindeki belediyeleri daha ileriye taşıyabileceği ve belediyeler arasındaki dayanışmayı daha da arttırabileceğini ifade etti.

Toplantıda Çanakkale Belediyesinin çalışmalarına da kısaca değinen Başkan Gökhan, başarılarının arkasında kadınların olduğunu vurgulayarak; “Çanakkale Belediyesi yöneticililerinin çoğunluğu kadınlardan oluşuyor. Dört Belediye Başkan Yardımcımızın 3'ü kadın. Aynı zamanda müdürlerimizin de çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor. Türkiye'de böyle bir belediye olduğunu zannetmiyorum. Çanakkale Belediyesi başarılıysa, işte başarımız buradan kaynaklanıyor. Bunu özellikle her yerde söylüyorum. Kadının gücünü kullanan herkes, her yerde başarılı olur. Bu evde de, iş hayatında da, yerel yönetimlerde de böyledir” dedi.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ön değerlendirme toplantısının ardından birim müdürleri ve İBB yetkilileri, birlikte çalışma ve dayanışma kültüründen yola çıkarak; kentsel dönüşümden ulaşıma, enerji ve geri dönüşüm ile çevre koruma konularından kültür-sanat ve tarımsal üretime kadar birçok başlıkta hayata geçirilebilecek proje ve planlamalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.




Bu haber 1812 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI