www.ibrshop.com
Bugun...
Bizi izleyin:



İYİ Partililerin Adliyedeki Bekleyişi Sürüyor!

Tarih: 03-02-2023 18:28:26 Güncelleme: 03-02-2023 18:30:26 + -


Bir takım iddialar nedeniyle gözaltına alınan İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hakim karşısına çıkmayı beklerken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ve partililerin adliyedeki bekleyişleri devam ediyor.


İYİ Partililerin Adliyedeki Bekleyişi Sürüyor!

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D., kamu çalışanı E.B ile müteahhitler R.G. ve B.B. gözaltına alınmışlardı. Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile 3 gündür gözaltında tutulan Belediye Başkanı Ünal çetin ve diğer şahıslar Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

 

Sabah erken saatlerde Çanakkale Adliyesine getirilen Ünal çetin ve diğer 4 şahıs uzun süre savcıya ifade vermek üzere bekletildiler. Savcılıkça ifadeleri alınan Çetin ve diğer 4 şahıs mahkemeye sevk edildiler ve halen hakim karşısına çıkmaları bekleniyor.

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel başkan Yardımcısı Metin Ergun’de Ankara’dan gelerek Çanakkale Adliyesinde bekleyişe geçtiler. Sabahın erken saatlerinde adliyeye gelen İYİ Partili yöneticiler, meclis üyelerde mahkemeden çıkan sonucu bekliyorlar.




Bu haber 2616 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
  • HASTANEDEN KAÇIRILAN BEBEK BULUNDU
    HASTANEDEN KAÇIRILAN BEBEK BULUNDU
VİDEO GALERİ
YUKARI