thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İYİ Parti Görüşmesinde Ev Sahibi Muharrem Erkek

Tarih: 25-04-2018 12:51:09 + -


Siyasi partilerin Cumhurbaşkanı aday arayışları devam ederken muhalefet kanadında karşılıklı ziyaretler devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Meral Akşener'i CHP Genel Merkezi önünde Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek karşıladı.


İYİ Parti Görüşmesinde Ev Sahibi Muharrem Erkek

CHP Genel Merkezi önünde CHP Genel Başkanı Muharrem Erkek tarafından karşılanan Meral Akşener, daha sonra Kılıçdaroğlu'nun makam odasına geçti. Akşener ile Kılıçdaroğlu, el sıkışarak, basın mensuplara poz verdi. Meral Akşener, CHP Genel Merkezindeki görüşmeye İYİ Parti kurmayları Aytun Çıray, Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile birlikte geldi. Görüşmede CHP heyetinde ise Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Bülent Tezcan, Gamze Akkuş İlgezdi, Haluk Koç, Muharrem Erkek ve Mehmet Bekaroğlu katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşık 50 dakika süren görüşme sonrasında ortak basın açıklaması yaptı.

AKŞENER: ADAYLIĞIMI SÜRDÜRÜYORUM

 

Meral Akşener, ziyaretin CHP'li 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinden dolayı teşekkür manasında olduğunu belirterek şunları söyledi: “CHP ve Sayın Genel Başkanı'nı ziyaret nedenimiz, kendilerini gösterdikleri o üstün demokrasi hamlesine yönelik teşekkür etme amaçlı. Çok kirli bir senaryoyu ortadan kaldıran bir sonuçla karşı karşıyayız ve Türkiye'de demokrasinin, Türkiye'de milletin sesinin, Türkiye'de hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi için gerekeni yapmak üzere onlar bir adım attılar. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Diğer taraftan, merak ediyorsunuz mutlaka içeride ne konuştuğumuzu. Ben 1 Nisan ve 25 Ekim'de orada aziz milletimize ilan ettiğim gibi, İYİ Parti'nin 100 bin imzayla Cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürdüğümü sizlerle paylaşmak isterim. Türkiye'nin siyasetini geçmişten itibaren tanzim etmeye kalkışacaklar, sıfır riskle Türkiye siyasetini bizleri tanzim etmeye kalkanların burada başarısız olacağı açıktır. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi."

 

SLOGANI AÇIKLADI

 

Akşener, partilerinin sloganını da "Türkiye ve milletimiz iyi olacak" diye açıkladı.

KILIÇDAROĞLU: DEMOKRASİYİ GETİRECEĞİZ

 

Kemal Kılıçdaroğlu da Akşener ve ekibinin teşekkür ziyareti için geldiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Aslında bizim yaptığımız teşekkürden çok daha öte demokrasinin bu topraklarda yaşamasını sağlamaktı. Bir siyasi partiye karşı kumpas kurulması, onun seçimlere katılmaması için pek çok davranış sergilenmesi bizim içimize sindireceğimiz bir olay değildi. Dolayısıyla bizim yaptığımız, İYİ Parti'ye katkının çok daha ötesinde, demokrasiye katkıdır. Şunu rahatlıkla bütün vatandaşlarıma söyleyebilirim. Biz demokrasiyi savunanlar, hangi parti olursa olsun 24 Haziran ve 25 Haziran'da biz bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Bütün vatandaşlarım 25 Haziran sabahına huzur içerisinde uyanacaklar. Bundan yüzde 100 eminim. Dolayısıyla bu birlikteliği, demokrasi birlikteliğini sürdürmenin demokrasiye inanan bütün partiler açısından da önemli olduğunu düşünüyorum."



HABER VİDEOSU





Bu haber 3913 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÜLKE GÜNDEMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI