thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


MHP'den Biga'da Üst Düzey Toplantı
Tarih: 23-05-2022 09:23:19 Güncelleme: 23-05-2022 09:29:19 + -


Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından Biga, Çan, Yenice, Ezine, Ayvacık, Gökçeada ve Bozcaada'da 'Güçlü siyaset, lider Türkiye, Hedef 2023' sloganlarıyla İlçe İlçe Anlatma, Aydınlatma toplantıları gerçekleştirildi.


MHP'den Biga'da Üst Düzey Toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından Biga, Çan, Yenice, Ezine, Ayvacık, Gökçeada ve Bozcaada'da 'Güçlü siyaset, lider Türkiye, Hedef 2023' sloganlarıyla İlçe İlçe Anlatma, Aydınlatma toplantıları gerçekleştirildi. Biga'da gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MHP MYK Üyeleri Yavuz Tellioğlu, Şahin Gürz, MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Enver Koç, bazı sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, MHP teşkilat üyeleri ve misafirler katıldılar.

 

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı ile ilgili MHP Biga İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; "İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Biga-Lapseki Toplantımızı Biga İlçe Başkanlığı’mızın ev sahipliğinde; Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sn Filiz Kılıç, Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn Sefer Aycan, MYK Üyelerimiz Sn Yavuz Tellioğlu, Şahin Gürz, STK’ larımız, muhtarlarımız, kıymetli misafirler ve Teşkilatlarımız ile birlikte gerçekleştirdik" denildi.

 

Öte yandan MHP heyeti aynı gün Balıklıçeşme'de gerçekleştirilen köy hayrına, MHP Biga İlçe Başkan Yardımcısı Servet Aşkı'nın çocuklarının sünnet törenine, Biga Orman Muhafaza Memuru Osman Güler’in oğlunun düğününe katıldılar. Heyet son olarak MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya'nın 26 Kasım 2022 tarihinde açılışını planladıklarını duyurduğu Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı'nın çalışma alanını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

z6-4

İLÇE İLÇE ANLATMA, AYDINLATMA TOPLANTILARI NE ANLAMA GELİYOR?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı yazılı açıklamasında, "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları"nın başlatılacağını açıklamıştı. Gelecek yıl yapılacak genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlık için partilerinin 2021'den bu yana sürdürülen faaliyet programlarının bu yıl da devam edeceğini ifade eden Yalçın bu toplantılarla ilgili de; "Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısı içermektedir. Toplantılarda, Türkiye'yi ve özellikle de siyaseti yeniden dizayn ederek meşru yönetimi değiştirmek isteyen küresel emperyalizmin çıkarları doğrultusunda hareket eden arızalı muhalefete karşı partimizce bayrak açıldığı ilan edilecektir. Milli iradenin 2023'te bir kez daha tecellisi yolunda milletimiz, MHP'de ve bu iradeyi temsil eden Cumhur İttifakı'nın siyasi bayrağı altında toplanmaya davet edilecektir. Bilindiği gibi bayrak, milli birlik ve beraberliğimizi temsil eden kutsal bir simgedir. Türk vatanının birlik ve bütünlüğünü temsil eden al bayrağın ülkemiz sınırları içinde sonsuza kadar dalgalanacağına inandığımız gibi, toplantılarda, Cumhur İttifakı'nı vücuda getiren milli iradenin de siyasi hayatımızda uzun yıllar boyunca bir bayrak gibi dalgalanacağı anlatılacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

z16-2

z15-2




Bu haber 2215 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI