thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"İftiralarla Dolu, Kirli Siyasi Tarzlarının Dışa Vurumudur"

Tarih: 07-03-2022 17:39:56 Güncelleme: 07-03-2022 17:51:56 + -


AK Partili İl Genel Meclis üyesi ve Meclis Başkanı Nejat Önder hakkında ortaya atılanlar ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı. İddiaların doğru olmadığını ifade eden Nejat Önder; "Aşkın Gülşen'in 4 aydır kimlerle oturup kalktığını biliyorum, gerekirse ilerleyen süreçte açıklarım. Benim bu iddialarla zerre kadar alakam yoktur" ifadelerini kullandı.



CHP İl Genel Meclis Grubu düzenledikleri basın açıklaması ile; CHP'li Ezine İl Genel Meclis Üyesi Aşkın Gülşen'i AK Partiye geçmesi konusunda Nejat Önder'in teklifte bulunduğu karşılığında da bir takım vaatlerde bulunduğunu iddia etmişti. İddialar üzerine İl Genel Meclis Başkanı ve AK Partili Meclis üyesi Nejat Önder yazılı basın açıklamasında bulundu.

 

Nejat Önder iddiaların asılsız olduğunu, toplumu umut veremeyen CHP'lilerin iftira dolu siyaset yapmaya başladıklarını belirtti. Önder açıklamasında; "CHP’nin yalan ve iftira üzerine kurgulu siyasi söylemlerinin, yereldeki CHP’li yöneticiler tarafından da aynı şekilde ifade edildiğini görüyoruz. Bu tarz siyasi söylemler, CHP’deki kopmaların partili yöneticilerine yaşattığı psikolojinin bir sonucudur. Tüm CHP’li yöneticilerin, AK Partimize olan ilgi ve alakanın farkında olduğunu biliyoruz. Son dönemlerde şehrimize yaşattıklar iftiralarla dolu, kirli siyasi tarzları bu farkındalığın bir dışa vurumudur" ifadelerine yer verdi.

 

"MECLİSTE SAYISAL ÇOĞUNLUK GİBİ PROBLEMİMİZ YOK"

Cumhur İttifakı olarak İl Genel Meclisinde sayısal çoğunluğa sahip olduklarına dikkat çeken Nejat Önder; "Aşkın Bey, açıklamalarında ‘’bana bir teklif geldi’’ bile demiyor. Sayısal çoğunluk gibi problemimizin olmadığı bir İl Genel Meclisi ortamında, böyle bir talep veya teklif bizim için söz konusu değildir. İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçildiğim oylamada, şahsıma oy veren İl Genel Meclisi Üyelerine duyduğum vefadan dolayı, CHP’nin bu içi boş ve mesnetsiz basın açıklamasını kişilerin vicdanına bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Aynalı Pazar gazetesine açıklamada bulunan Nejat Önder, konuyu ilk İl Genel Meclis toplantısında da gündeme getireceğini belirterek; "Halkın umudu olamayan CHP'liler çamur siyaseti yapıyorlar. Aşkın Beyin 4 aydır kimle oturup kalktığını biliyorum, gerekirse ilerleyen süreçte açıklarım" açıklamasında bulundu.




Bu haber 3170 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI