thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


AK Parti İl Başkanına “Yolsuzluk” Soruları!
Tarih: 28-01-2023 06:49:21 Güncelleme: 28-01-2023 07:15:21 + -


Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları müdürlüğünde meydana gelen yolsuzluk iddiaları ile ilgili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan açıklama isteyen AK Parti İl Başkanı Naim Makas’a sert yanıt geldi. CHP İl Başkanı Güler Koçer yaptığı açıklama ile Naim Makas’a eski Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun belediyeyi borç batağına soktuğu iddiaları ile AK Parti Merkez ilçe Başkanı Aynur Yavaş’ın eşi eski Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş’ın dosyalarını hatırlattı.


AK Parti İl Başkanına “Yolsuzluk” Soruları!

Çanakkale Belediyesinde ortaya çıkan yolsuzluk, zimmete geçirme gibi iddialar ile ilgili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan kamuoyunu aydınlatmasını isteyen ve açıklama beklediğini duyuran AK Parti İl Başkanına CHP İl Başkanı Güler Koçer’den yanıt geldi. İl Başkanı Koçer yaptığı açıklamada Makas’a önce AK Parti’de yolsuzluğa karışmış bakan ve bürokratlar ile işlenen siyasi cinayetleri hatırlatan Koçer; “Başkent Ankara'nın göbeğinde Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e yapılan suikastı neden aydınlatılmamaktadır? Milletvekiliniz Zehra Taşkesenlioğlu hakkında ortaya atılan milyon değil 'Milyar'lık yolsuzluk iddiaları neden sümenaltı edilmiştir? Gazeteci Murat Ağırel tarafından belgelenen sahte kanser ilacı ve milyonluk yolsuzluk hakkında neler yapılmıştır” diye sordu.

 

“HALKTAN ÇALINAN 418 MİLYAR DOLAR NEREDE”

İl Başkanı Koçer sorularına şöyle devam etti; “Kendi bakanlığına dezenfektanı daha pahalıya satan Ticaret eski Bakanı Ruhsar Pekcan neden yargılanmamıştır? Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kuruşu kuruşuna hesaplattığı ve halkımızdan çalındığını açıkladığı 418 milyar dolar nerededir? AKP’li Şirin Ünal’ın evinde çalışan ve ölü bulunan Özbek Nadira Kadirova dosyası neden sümenaltı edilmiştir? Tekirdağ Çorlu'da 4 yıl önce 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasında hiçbir tutuklunun olmaması içinizi hiç acıtmadı mı? TBMM'de bir suç örgütü liderinden aylık 10 bin dolar alan milletvekili bulunduğu iddiası İçişleri Bakanı tarafından ifade edildi ve bu hususta hukuki neden tek bir işlem yapılmadı” sorularını yöneltti.

 

“ZİMMET VE YOLSUZLUKLA SUÇLANAN MERKEZ İLÇE BAŞKANINIZIN EŞİYLE İLGİLİ..”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas’a yerel AK Partili siyasetçiler ile ilgili de sorular yönelten Koçer; “AKP Çanakkale İl Başkanı Naim Makas sorularımız karşısında eğer“Ben yerel gündem konularını konuşmaya davet ediyorum” diyorsa onları da soralım; Binlerce öğrencimizin öğrenim gördüğü şehrimizde, evlatlarımızı defalarca kötü yemeğe maruz bırakan sorumlular hakkında tek bir işlem yapıldı mı? Çan'da toplam 114 milyon 859 bin lira, ilçede kişi başına 2 bin 392 lira rekor borç bırakan Çan Belediye Başkanınız Abdurrahman Kuzu hakkında tek bir işlem yapıldı mı? Hakkında zimmet ve yolsuzluk suçlamaları bulunan ve şu anki Merkez İlçe Başkanınız Aynur Yavaş'ın eşi Umurbey eski Belediye Başkanınız Sami Yavaş için tek bir cümle söyleyebildiniz mi” dedi.

 

“ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM OLACAK”

İl Başkanı Koçer açıklamalarını ise şu ifadelerle sonlandırdı; “Mesele soru sormaksa eğer, buyurun size sorularımız. Lakin bizler kamuoyunun sizin gereksiz sorularınız ile meşgul edilmesini istemiyoruz. Bizlerin gündemi yatağa aç giren tek bir çocuğun kalmamasıdır, bizlerin gündemi ekonomik kriz ile boğuşan halkın refaha erişmesidir… Ve daha niceleri. Bizler bu ülkeye hak ettiği adaleti ya getireceğiz, ya getireceğiz. Unutmayın ki bu adalet bir gün hepimize lazım olacak…”




Bu haber 3998 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI