thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Gökhan: “Maskeni Tak, Mesafeni Koru”

Tarih: 10-09-2020 13:28:19 Güncelleme: 10-09-2020 13:29:19 + -


Belediye meclis toplantısında CHP’li Meclis üyesi Erdal Gezen’in Corona Virüs testinin pozitif çıkmasıyla 92 kişi karantinaya alınmıştı. Karantinaya alınanlar arasında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da bulunuyor. Sağlık durumu gayet iyi olan Başkan Gökhan yaptığı paylaşımla vatandaşlara ilan edilen tüm tedbirlere uymaya davet etti.


Gökhan: “Maskeni Tak, Mesafeni Koru”

CHP’li Erdal Gezen’in test sonucunun pozitif çıkarak Corona Virüsüne yakalandığı tespit edilmesi sonrasında; 3 Eylül 2020 günü yapılan Belediye Meclis toplantısına katılan 92 kişi karantinaya alınmıştı. Meclis üyelerinden, müdürlere, şefler ve bazı personelin yanı sıra Gazetecilerden oluşan 92 kişi arasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da yer alıyor.

 

“İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

 Belediye başkanı Ülgür Gökhan’ın karantinaya alındığının duyulması üzerine birçok kişinin kendisini aradığı belirterek, test sonucunun Negatif olduğunu ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu açıkladı. Başkan Gökhan “Covid-19 testi pozitif çıkan belediye meclis üyemizin ardından, 3 Eylül de gerçekleşen belediye meclis toplantısında bulunan şahsım, belediye meclis üyelerimiz, kurum çalışanlarımız ve basın mensupları tedbir amacıyla izolasyona alınmıştır. Bu süreçte yaptırdığım testim negatif çıkmıştır, sağlığım yerindedir ve kurallara uyarak evimde izolasyon süremi geçirmekteyim” dedi.

 

“KURALLARA MUTLAKA UYMAYA DAVET EDİYORUM”

Yaşanan süreç sonrasında vatandaşlara çağrıda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “İzolasyon haberiyle birlikte arayan, soran tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunarken, herkesi çok dikkatli olmaya, uzmanlarca belirlenen kurallara mutlaka uymaya davet ediyorum” dedi.




Bu haber 2466 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI