thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



GMKA’dan Çanakkale’ye Destek Sürüyor

Tarih: 24-05-2018 08:12:30 + -


Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından gerçekleştirilen 2018 yılı Teknik Destek Programı 2. Döneminde, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarılı bulunan Biga Halk Eğitim Merkezi ve Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projeleri için imza töreni gerçekleştirildi.


GMKA’dan Çanakkale’ye Destek Sürüyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından gerçekleştirilen 2018 yılı Teknik Destek Programı 2. Döneminde, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarılı bulunan Biga Halk Eğitim Merkezi ve Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projeleri için imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine kurumlarını temsilen Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Biga Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Eda Kahraman Öge, Ayşe Doğan MTAL Müdürü Meryem Canakay ile GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç, Program Yönetim Birim Başkanı Murat Ateş ve Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Petek Eğerci Coşkun katılım sağladı.

 

KALİTENİN ARTMASI HEDEFLENİYOR

 

Sözleşmesi imzalanan ilk proje olan Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çanakkale Ar-Ge Vizyon Güncelliyor projesi ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde AR-GE biriminde görevli 20 öğretmenin Photoshop ve Illustrator eğitimleri alarak kurum vizyonlarına katkı, teknik kapasitelerini yükselterek düzenlenecek organizasyon ve eğitimlerde profesyonel çıktı ve tüm okullara sunulacak hizmetlerin kalitesini arttırılması hedeflenmektedir. Ayrıca FATİH projesi ile birer dijital üs haline getirilen okullardaki teknolojiden daha fazla faydalanılmasına da katkı sağlayacak bu proje ile kullanılan dijital ders içeriklerinin zenginleştirilmesi de mümkün olacaktır.

 

30 SAATLİK EĞİTİM

 

Mesleki Eğitimde Öğrenciye Doğru Yaklaşım Becerileri projesi ile desteklenmeye hak kazanan Ayşe Doğan MTAL, öğretmenlerine verilecek toplam 30 saatlik bir eğitim sonrasında öğrencilerinin mesleki ve akademik başarılarının artırılması hedeflemektedir. Bu eğitim kapsamında öğrencilerin gelişim süreçlerinde kendilerine destek olunması ve kendilerini daha iyi tanıyarak hedeflerini daha sağlam belirleyebilmeleri adına kurum öğretmenlerine bir takım yöntemler aktarılacaktır.

 

TİCARİ HAYATA KATILMA ORANINI ARTIRMA

 

Destek sözleşmesi imzalanan bir diğer proje ise Biga Halk Eğitim Merkezi’nin Mesleki Eğitimde E- Ticaret projesi oldu. Başvuru sahibi kurum tarafından düzenlenen ve meslek edindirmeyi konu alan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin girişimcilik ruhuyla kendi işyerlerini kurabilmek ve ürettikleri ürünleri internet ortamından satış ve pazarlama kanalları oluşturarak daha geniş pazarlara ulaştırabilmeleri için meslek kurslarındaki öğreticilere e-ticaret eğitimi verilecektir. Böylelikle, öğreticilerin aktarımları sayesinde kursiyerlerin iş kurma ve ticari hayata katılma oranının artırılması beklenmektedir.




Bu haber 2324 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI