thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Genel Sekreter Yeşildağ, Hekimlerle Buluştu

Tarih: 27-03-2017 09:19:48 + -


Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Çanakkale Devlet Hastanesi hekimleri ile bir araya geldi.


Genel Sekreter Yeşildağ, Hekimlerle Buluştu

Çanakkale İl Özel İdare binası toplantı salonunda, Genel Sekreter Uzm. Dr Kerim Yeşildağ, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. İsmail Temiz, İdari-Mali Hizmetler Başkanı V. Uz. Dr. M. Akif  Zaloğlu, Çanakkale Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez 23.03.2017 tarihinde Çanakkale Devlet Hastanesi hekimleri ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Toplantıda yapmış oldukları hizmetlerin bir bayrak değişimi olduğunu ifade eden Yeşildağ “Taze kanlar her zaman kurumun aktif ve dinamik yapısını değiştirir .Bayrak değişimlerinin, kurumları her daim dinamik tuttuğu aşikardır ve bizde devraldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız.. Yeni hastanemize taşınmamızla birlikte yeni konferans salonumuzda daha sık bir araya gelerek değerlendirme toplantıları gerçekleştireceğiz” dedi

 “Bize verilen bu görevi sizlerin de destek ve katkılarıyla en iyi şekilde yapmayı arzu ediyoruz. Halkımız için hep birlikte güzel şeyler yapmak ve buna vesile olmak en büyük amacımızdır. Arkadaşlarımla beraber, hekimlik mesleğini en üst seviyede tutan bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Hiçbir zaman hekim olduğumuzu unutmuyoruz.”diyerek sözlerine Çanakkale Devlet Hastanesi yeni hizmet binası ile ilgili yapmış olduğu açıklamayla devam eden Yeşildağ  “ modern sağlık hizmetlerini ve çağın teknolojik gelişimlerini yakından takip etmeye devam ederek çalışanlarımızın ve hastalarımızın memnuniyetinin en üst düzeyde, halkımıza daha konforlu, daha kaliteli sağlık hizmeti sunma adına  yapımında artık sona yaklaşılan yeni hizmet binasını teslim almak üzereyiz. Hastaneyi teslim aldıktan sonra bize düşen görevi en kısa sürede gerçekleştirerek hastaneyi faaliyete geçireceğiz.” dedi.

 

Yeşildağ’ ın ardından söz alan hastane yöneticisi Op. Dr. İlker Çömez de “Yeni binamız ile hizmet alanlarımız daha da genişleyecek. Biz bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Kalite standartlarında eğitim konusunda dünya standartlarında akredite olmayı hedefliyoruz. Sizlerden de aynı hassasiyeti ve heyecanı bekliyoruz.  Sizlerin desteği ve gayreti bizler için oldukça önemli.” dedi. Yeşildağ, toplantının devamında yeni hastane ve birimler hakkında detaylı bilgi verdikten sonra hekimlerin görüş ve önerilerini alarak toplantıyı sonlandırdı.

 




Bu haber 3516 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI