thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Elinde Belgeler Olduğunu Söyleyip, Susması Şık Değil”

Tarih: 02-04-2018 09:35:27 + -


MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer ile ilgili sosyal medyada şok ifadeler kullanmış; "Pılını Pırtını Topla Çanakkale’den Defol. Seni İstemiyoruz!" ifadelerini kullanmıştı. İl Başkanı Pınar’ın elindeki bilgi ve belgeleri halen açıklamaması Üniversite ve Akademisyenler arasında da merak konusu olurken; ÇOMÜ öğretim üyesi Prof.Dr. Ekrem Tufan; Siyasetçilerin bir kurumu ve yöneticisini yıpratması doğru olmadığını açıkladı.


“Elinde Belgeler Olduğunu Söyleyip, Susması Şık Değil”

25 Ocak 2018’de sosyal medyada paylaşımlar yapan MHP İl Başkanı Hakan Pınar’ın ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’e yönelik sert ifadeler kullanmış, o dönem izinde olan Rektör Acer’in izin dönüşü Çanakkale’yi terk etmesini istemişti. İl Başkanı Pınar yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Rektör Yücel Acer için; elinde bilgi ve belge olduğunu açıklamış ve “18 Mart Üniversitesi Rektörü Tatil Dönüşü pılını pırtını topla ve Çanakkale’den defol seni istemiyoruz. Neden mi belgeleri ile bu hafta Çanakkale kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

 

MHP İl Başkanı Hakan Pınar’ın bir anda yaptığı açıklamaların altında yatan sebep kamuoyunda meraka sebep olurken; İl Başkanı Pınar’ın açıklamalarının üzerinden üç ay geçti! MHP İl Başkanı Hakan Pınar henüz elindeki bilgi ve belgeleri kamuoyuna açıklamazken; Üniversite içerisinde de merak konusu olan tartışma ile ilgi ÇOMÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ekrem Tufan’dan tepki geldi!

“ELİNDE BELGE OLDUĞUNU SÖYLEYİP SUSMASINI ŞIK BULMUYORUM”

 

Prof.Dr. Ekrem Tufan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  siyasetçilerin kamu kurumlarını ve yöneticilerinin yıpratılmasının doğru olmadığına dikkat çekerek; “MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar Bey, aniden sustu. Üniversite ve rektör beyle ilgili sert sözler sarf edip, elinde belgeler olduğunu söyleyip, susmasını şık bulmuyorum. Siyasetçilerin bir kurumu ve yöneticisini hırpalayıp, kenara çekilmesi doğru değil. Kuruma zarar vermek dışında bir şeye yaramaz. Lütfen hiçbir siyasetçi arkadaş bunu yapmasın” çağrısında bulundu.




Bu haber 3805 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI