thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



DEVA Partisi Yenice Kurucu İlçe Başkanı Belli Oldu

Tarih: 21-10-2020 03:33:22 Güncelleme: 21-10-2020 03:34:22 + -


DEVA Partisi Yenice Kurucu İlçe Başkanı Birol Özbir oldu. Özbir’e mazbatasını DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca verdi.


DEVA Partisi Yenice Kurucu İlçe Başkanı Belli Oldu

DEVA Partisi Yenice Kurucu İlçe Başkanı Birol Özbir oldu. Özbir’e mazbatasını DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Karaca, Özbir’e başarılar dileyerek, "Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında kurucu heyetin takdirleri ile Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın oluruyla Yenice ilçemize Kurucu İlçe Başkanı olarak Birol Özbir atanmıştır. Yenice ilçemiz zengin ormanlık doğasıyla tertemiz havasıyla dışarıdan gelen misafirlerimizi büyüleyen şirin ilçemize başkanımızın atanması sebebiyle büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyor, memleketimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun." diyoruz.

 

“SORUMLULUK ALMA VAKTİ”

Yenice Kurucu İlçe Başkanı Birol Özbir, göreve layık görülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, halkın ihtiyaçları için var gücü ile çalışacaklarını belirterek şunları söyledi; "Halkımızın değişen ihtiyaçlarına ve maalesef artan sorunlarına, akıl ve bilimi temel alan çözümler sunabilmek ve ülkemizi hak ettiği çağdaş uygarlık seviyesine taşıyabilmek için, DEVA Partisi’nin parti tüzüğünde de belirttiği hedef ve prensipler çerçevesinde hizmet etmek adına yola çıktık. Yenice İlçe Başkanlığı görevine layık gören Genel Başkanımız, yöneticilerimiz ve İl Başkanımız Berkan Karaca’ya teşekkür ediyorum. Sığ tartışmalardan uzak, gerçekçi çözümleriyle politikalar üreten partimizin, Yenice’de başarılı olması için ekibimizle beraber şevkle çalışmaya başlayacağız. Bundan sonraki siyasette dürüst, samimi, şeffaf ve liyakat kavramını en başta tutacağız. Bizim kuruluş amacımız ilim, teknoloji, adalet ve ekonomi üzerinedir. DEVA Partisi şirin Yenice’mizin dertlerine DEVA olacaktır hayırlısıyla inşallah çıktığımız bu yolda hakkıyla alnımızın akıyla hakka yürürüz."

 

BİROL ÖZBİR KİMDİR ?

Birol Özbir, 1988 yılında Yenice’de dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi Yenice’de, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Atabey Meslek Yüksek Okulu Tarım ve Orman bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur. Okul hayatının akabinde bir süre mobilya dekorasyon işinde çalıştıktan sonra vatani görevini tamamlamış ve sonrasında mobilya imalat atölyesi kurarak kendi iş yerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Aynı zamanda tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren Birol Özbir, evli ve iki çocuk babasıdır.




Bu haber 6019 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI