thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Deva Partisi’nden Ticaret Borsasına Ziyaret

Tarih: 19-11-2020 08:26:46 Güncelleme: 19-11-2020 08:28:46 + -


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca ile beraberindeki heyet, Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kaya Üzen’i ziyaret etti.


Deva Partisi’nden Ticaret Borsasına Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca ile beraberindeki heyet, Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kaya Üzen’i ziyaret etti. Güncel konular ve Ülke ekonomisine ilişkin görüş alışverişi yapılan ziyarette, DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının, şehir için önemli dinamikler olduğundan bahisle, teşkilat yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Göreve başladıkları günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ile önümüzdeki dönemlerde planlanan faaliyetler hakkında bilgi paylaşarak, görüş alışverişinde bulundu.

 

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, iş dünyasının yararına sürdürülen faaliyetler ile pandemi sürecindeki çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. Üyelerin sorunları ve çözüm önerilerinin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere, ilgili makamlara iletildiğini belirterek, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalardan söz etti. ÇTB’nin, sosyal ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak üzere, paydaşlarla işbirliği halinde çalışmalarına devam ettiğini söyleyerek, nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca 25 Kasım 2020’de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek Kongre ile ilgili davetlerini Başkan Üzen’e iletti. Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.




Bu haber 3273 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI